Amber m2

AMBER

suczka American Bully, urodzona 21.11.2017.

Wygląd: biała, w szare plamy, cięte uszy.
Charakter: pewna siebie, silna, do domu bez innych zwierząt i małych dzieci.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona, zachipowana.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Warszawa.

Amber to suczka american bully urodzona 21.11.2017 r. Trafiła do nas w wyniku zawirowań w życiu jej dotychczasowego opiekuna. Amber dała nam się poznać jako mocna dziewczyna, nie tylko z wyglądu, ale i charakteru. Pewna siebie, zdecydowana, ale nieagresywna! Jest sunią do mądrego prowadzenia, do jasnych i czytelnych komunikatów. Tak też była dotychczas prowadzona i dobrze się u niej sprawdzało. Na pewno potrzebuje stabilnego i pewnego siebie przewodnika, który będzie ją mądrze wspierał w trudnych dla niej sytuacjach. Krzepkość mile widziana, bo łaciatka jest psem silnym także fizycznie, potrafi solidnie szarpnąć na smyczy czy skoczyć na człowieka z rozpędu. Ogrom emocji, które jej dziś towarzyszy sprawia, że czasem gubi rozumek gdzieś na końcu ogona i zatraca się w swoich aktywnościach. Potrzebuje nieco czasu do zbudowania partnerskiej relacji z opiekunem, do zwracania na niego uwagi podczas spaceru i zauważania, że ktoś jednak jest na końcu smyczy. W poprzednim domu mieszkała z innymi psami. Z informacji od byłego opiekuna, jak i naszych obserwacji wynika, że do psów panna jest wybiórcza, niewątpliwie musi psa dobrze poznać, by można było myśleć o tym, by miała z nim zamieszkać. Do kotów zdecydowanie panny nie polecamy. Na dziś rekomendujemy dom bez innych czworonogów. Amber miała kontakt z dziećmi i w naszej ocenie ma szansę zamieszkać ze starszymi pociechami. Ze względu na jej ekspresję i energię, do maluchów jej nie polecamy. Dla Amber szukamy zarówno domu tymczasowego, jak i stałego. Jeśli więc nie boisz się wyzwań, jesteś osobą cierpliwą, nastawioną na działanie, na pracę z psem to Amber jest i czeka na swojego człowieka. Jeśli masz pytania, chcesz dowiedzieć się więcej o Amber, dzwoń śmiało 661 665 695 (Natalia) lub pisz na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Amber 3 Amber 7 Amber 9
Amber 11 Amber 4 Amber 9

31.12.2023 POKOCHAJ AMBER! Łaciata krówka marzy o swoim domku na zawsze i o tymczasowym także. Amber to silna duchem i ciałem sześcioletnia suczka American Bully. Solidna z niej kobita, w sam raz dla solidnych i spokojnych ludzi. Stabilny, konsekwentny i zdrowo pewny siebie człowiek, to totalnie jej bajka. Sunia potrzebuje mądrego przewodnika, który będzie ją wspierał w trudnych dla niej sytuacjach. Krzepkość też mile widziana, bo łaciatka jest psem silnym i potrafi solidnie szarpnąć na smyczy czy skoczyć na człowieka z rozpędu. Amber nie polecamy do domu z innymi zwierzakami - jest mocno wybiórcza do psów i małymi dziećmi - za duża ekspresja i energia dla maluchów. Szukamy dla tej kluseczki zarówno domu stałego, jak i tymczasowego. Jeśli więc nie boisz się wyzwań, jesteś osobą cierpliwą, nastawioną na działanie, na pracę z psem, to Amber jest i czeka na swojego człowieka. Jeśli masz pytania, chcesz dowiedzieć się więcej o Amber, dzwoń śmiało 661 665 695 (Natalia). Jeśli chciał*byś ją adoptować, pisz do nas na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Jeśli myślisz o stworzeniu dla niej domu tymczasowego (bierzemy na siebie koszta jej utrzymania i wspieramy Cię, jak tylko możemy), odezwij się na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it