CZERWIEC 2009
Wpisany przez Katarzyna Korodowska
środa, 01 lipca 2009 00:00
mini7DARCZYŃCY CZERWIEC 2009

ULTRAD Biuro Tłumaczeń i Szkoła Językowa Sylwia Ulińska ...

DARCZYŃCY CZERWIEC 2009

ULTRAD Biuro Tłumaczeń i Szkoła Językowa Sylwia Ulińska, Grzegorz Firlit, Małgorzata Zaleśna, Elżbiera Prugar, Katarzyna Messerszmidt, Magdalena Bzowska, Mirosław i Wioletta Klejna, Anna Stawska, Michalina Krzysztofik, Katarzyna Grzenpa, Karol Łabędzki, Alina Łuczak, Magdalena Binecka, Piotr Tabachowicz, Joanna Meyer, Berenika Dumas, Marek Zieliński, Monika Stemplewska, Aleksanda Zyguła, Iwona Grzelakowska, Teresa Święcka, Małgorzata Demków, Izabla Tomczak, Agnieszka Liszewska, Iwona Adamczyk, Marcin Ruciński, Karina Bugajczyk, Grzegorz Sobieszczuk, Zofia Czarnecka, Paulina Peterek, Ewa Kalinowska, Ewa Brzezińska, Bartosz Kubacki, Karolina Doering, Halina Sipa, Katarzyna Faczyńska, Karol Łabęcki, Iwona Sowa, Krzysztof Kwiatkowski, Marlena Dąbrowa, Iwona Dąbek, Aneta Furman, Katarzyna Radzikowska, Kancelaria Radców Prawnych J. May i A. Stańczak, INFUSINO Natalia Chryzantem, Marta Tomala, Anita Nawrocka, Justyna Kyrcz - Kopycka, Gabriela Musiał, J&W Jolanta Żymła, Katarzyna Peterman, Aleksandra Węglerska, Agnieszka Rusiłowicz, Małgorzata Przybylska, Joanna Guzik, Iwona Nowogrodzka, Lidia Chrzanowska, Urszula Stępień - Trzcińska, Dorota Klauz, Marta Przebierała, Małgorzata Wiśniewska - Marszałek, Jacek Reich, Dagmara Strumińska, KABANOS SJ R. Kmiecicki, Mikołaj Doroszkiewicz, Marcin Kałwa, Jacek Daszkiewicz, Daniel Raczek, Karolina Piekarska, Piotr Kraśko i Synowie, Marta Szczepańska, Anna Ćwiek, Beata Małkowska, MAX - LUX Izabela Bojanowska, Marcin Guzik, MISTER SC Elżbieta Ryś, Jolanta Wargin, Dorota Wieczorek, Paulina Kawalec, Marta Przebierała, Małgorzata Tomaszewska, Małgorzata Demków Berenika Dumas, Ireneusz Piekarski, Martyna Szczepańska, Martyna Świątczak, Aleksandra Walda, Alicja Raczek, Adriana Kiewro, Anna Syguła, Paulina Żuek, Katarzyna Sobczyk, Małgorzata Skorynkiewicz, Kamil Kruczek, Agnieszka Liszewska, Anna Agatowska, Andrzej Wit Martychewicz, Jarosła Krajewski, Małgorzata Demków, Iwona Grzelakowska, Katarzyna Rogala - Lewicka, Joanna Meyer, Grzegorz Zamojski, Przemysław Bielicki, Małgorzata Talarczuk, Piotr Dmoch, Beata Brocka, Agnieszka Liszewska, Mateusz Woźniak, Ewa Bartosik, Iwona Markowska, Ewa Wachowska, Paweł Piasecki, Lidia Rzeźnik, Agnieszka Chałas, Katarzyna Monticolo, Robert Szlachta, Marzena Etc, Urszula Kalinowska, INKASENT Janusz Chmielecki, Marcin Heller, Marta Przebierała, Katarzyna Stępień, Dagmara Nasiorowska, Izabela Tomczak, Adriana Kiewro, Katarzyna Rożnowska, Monika Górniak, Halina Sipa, Tomasz Kowalczyk, Olga Wierzbicka, Paweł Sukiennik, Anna Syguła, Krzysztof Kwiatkowski, Ewa Ludwiniak, Jolanta Wargin, Piotr Morański, Szymon Kołodziej, Emilia Skórzewska, Katarzyna Czajkowska, Ew Bomersbach, Robert Kantor, Marcin Stwora, Katarzyna Urbańska, Ewa Rorawska, Piotr Morański, Ewa Ludwiniak, Martek Krawczyk, Aneta Sieczkośc, Agata Bielecka, Joanna Bartuzel, Elżbieta Prugar, Joanna Kałuża, Monika Bobke, Magdalena Izdebska, Dorota Ostrowska, Martyna Hus, Marcin Kurek, Lidia Staniewska.

Na konto fundacji w dniach 1.06.2009 do 30.06.2009 wpłynęło: 12 189,36 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.06.2009 do 30.06.2009 wyniosły: 13 633,76 zł.