Czika m2

CZIKA
w typie amstaffa, urodzona 23.06.2019 r

Wygląd: ruda, z dużymi białymi znaczeniami.
Charakter: energiczna, uparta, chętnie do domu z drugim psem.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona, zachipowana.

Miejsce pobytu: dom stały, Opole.

Czika to sunia w typie amstaffa, urodzona 23.06.19. Sunia aktualnie przebywa w domu tymczasowym u Oli i Mateusza w Gdańsku, gdzie za psią nauczycielkę ma amstaffkę Herę. Czika w domu stara się trzymać czystość, wpadki zdarzają jej się głównie przy ekscytacji. Z Herką pełna sztama, dziewczyny dokazują godzinami, po czym padają. Czika u Oli i Mateusza uczy się przebywania w kennel klatce, często to właśnie tam zasypia wraz z Herą. Sunia zostawiona w domu przez pierwsze chwile śpiewa, jednak niedługo później zasypia. Natomiast tu istotnym jest fakt, że Czika naprawdę w ciągu dnia ma dużo wrażeń i towarzystwo drugiego psa, dzięki czemu ma mało sił na to by np. niszczyć. Czika bywa uparta, podgryzająca ręce, momentami krnąbrna, ale przy odrobinie cierpliwości będzie naprawdę fajnym psiakiem.
Dla Cziki chętnie szukamy domu z innym czworonogiem (wykastrowanym samcem lub drugą sunią). Zapraszamy Was serdecznie do kontaktu mailowego na Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Napiszcie o sobie kilka słów, skąd jesteście, czy mieszkacie sami, z rodzinami, z dziećmi, czy macie inne czworonogi, jakie są ich historie. Napiszcie tak od serducha. Mała Czika czeka.

Czika 1 Czika 3 Czika 11
Czika 12 Czika 7 Czika 9

15.10.2019 Nowy dom zyskała mała Czika, od teraz Misha. Pokonała sporą drogę, by dołączyć do swojej rodziny - zamieszkała aż w Opolu z Tamarą i Grzegorzem. Zyskała także psiego brata, 9 letniego amstaffa Pako, również z adopcji. Misha z pomocą swojego starszego i co tu dużo mówić mądrzejszego brata i swoich ludzkich opiekunów będzie nabierała ogłady i uczyła się zasad kulturalnego życia. Pako szkołę już skończył, więc co nieco o życiu wie. Chłopak jest po kursie z zakresu posłuszeństwa, który pięknie pomógł jego rodzinie w stworzeniu mądrej relacji. Od najbliższego tygodnia, zajęcia w psim przedszkolu rozpoczyna też uparta, jak osiołek Misha. Teraz Tamara z Grzegorzem zakasają rękawy, bo chwilowo ich poukładane życie trochę wywróciło się do góry nogami. Ale wierzymy, że cała trójka wspólnie stawi czoła wyzwaniu, jakim jest ogarnięcie tej nieco rozbrykanej panienki. Trzymamy za Was kciuki i życzymy wytrwałości w działaniu i dużo cierpliwości. Tamaro, Grzegorzu, witajcie w rodzinie, ogromnie miło jest nam widzieć Was w progach FAMILY AST.

Czika 16 Czika 17