Shelby m2

SHELBY
mix amstaffa, wiek 6 miesięcy

Wygląd: czarna, z białymi znaczeniami.
Charakter: łagodna, wesoła, przyjazna, pojętna.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona, zachipowana.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Shelby to 6-miesięczny mix amstaffa. Została do nas oddana z powodu trudnej sytuacji opiekuna. Shelby jest urocza, uszasta, czarna, o bajkowym charakterze! Takich psów życzymy każdemu. Do tego socjalna, łagodna, pojętna, wesolutka, ukierunkowana na człowieka, do pracy ideał. Do psów miła, towarzyska, zachęcająca do zabawy, o umiarkowanym temperamencie. Do kotów nie sprawdzona, ale nie zdziwilibyśmy się gdyby także było ok.  Ładnie odnajduje się w mieście, obecnie mieszka w bloku. Oczywiście, ma lekkie braki np. podgryza smycz, potrafi podszczypywać za ręce, ale jest to tylko kosmetyka, a nie odgruzowywanie zaniedbań wychowawczych.
Aktualnie sunia przebywa w domu tymczasowym w Warszawie u Kasi i Mateusza. A my czekamy, czy się zakochają na zabój i wtedy zdecydują o adopcji stałej.

Shelby1 Shelby2 Shelby4
Shelby5 Shelby5 Shelby7

20.10.2019 Jako że Shelby jest mega psiakiem,to nic dziwnego, że już po krótkiej chwili w domu tymczasowym Kasia i Mateusz postanowili dać jej dom na lata! Pozostaje nam tylko podpisać umowę. Co uczynimy z ogromną radością! Aby było śmiesznie, Kasia i Mateusz są kolejnymi ludźmi, których poznaliśmy w procesie zgłoszeń do adopcji innego psiaka i którzy postanowili zostać domem tymczasowym. Zapraszamy Was nieustająco do takiej formy pomocy, bo jak widać w najlepszy z możliwych sposobów stale tracimy domy tymczasowe.