Rege1

REGE
staffordshire bull terrier, wiek: 6 lat.

Wygląd: czarna, z białymi znaczeniami
Charakter: wesoła, przyjazna, grzeczna
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona.

Miejsce pobytu: dom stały, Oświęcim
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 0501 797 018, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Wirtualny opiekun: brak

Rege
Sunia jest jednym z 12 staffików (7 szczeniąt i 5 psów dorosłych), które nasza fundacja przejęła od ich hodowczyni (zrzeczenie z powodu braku środków i warunków na dalsze utrzymanie psów). Rege jest mamą „naszych” szczeniaków. Wszystkie psy są do adopcji. Psiaki są odrobaczone, przed nimi szczepienia. Do adopcji zostaną wydane zachipowane. Każdy zainteresowany adopcją, musi przejść przez procedurę adopcyjną, czyli odwiedzić psiaka przed adopcją, porozmawiać z nami, a także pozytywnie przejść wizytę kogoś z Fundacji AST.

Rege to sunia z super charakterem. Bardzo otwarta, trzymająca się człowieka i zapatrzona niego jak w obraz. Typ psa "bezsmyczowego", który jest przyklejony do opiekuna. Przyjazna zarówno dla ludzi, w tym dzieci jak i zwierząt. W domu tymczasowych bez problemu włączyła się z rezydenckie stado. Po prostu domowa, cudna malinka.
Szukamy dla niej aktywnych opiekunów, lubiących długie spacery i pracę oraz zabawę z psem.
Rege aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Warszawie i oczekuje na sterylizację.

Rege2 Rege3

21.07.2013 Jest takie miasto w Polsce, kiedyś podlegało pod śląskie, dzisiaj pod małopolskie. Przez ludzi kojarzone z bólem i cierpieniem. Miasto Oświęcim. Nam, od dzisiaj, kojarzy się też ze stafficzką Rege. Czarna Rege trafiła do rodziny, którą znamy z forum.  Cudna rodzina, która wcześniej miała adopcyjną Pigi, z ogromnym sercem i aż bijącym ciepłem do psów! Jedyne wyzwanie jakie stoi przed rege to ułożenie sobie zycia z kotem rezydentem, ale tutaj raczej wózymy sukces. Tak czy inaczej - powodzenia!