Migdal m2

MIGDAŁ

buldożek fracuski, wiek 4 lata (urodzony 2019 r)

Wygląd: szaro-brązowy, prążkowany.
Charakter: wesoły, aktywny, domowy, nie polecany do małych dzieci i kotów.
Zdrowie: wykastrowany, alergik, oczy do stałego leczenia.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, okolice Warszawy.

Migdał to buldog francuski, urodzony w 2019 r. Poszukujemy dla niego domu stałego lub chociaż tymczasowego, bo obecnie przebywa w psim hotelu. Migdał jest fenomenalnym psiakiem! Absolutnie domowym, nie wykazującym najmniejszych problemów z życiem w mieście, nie mającym problemów z agresją czy lękiem separacyjnym (choć emocje czasem trudniej mu trzymać na wodzy, szczególnie w początkowym okresie w nowym miejscu). W domu trzyma czystość, nie niszczy. Jest idealnym psim domownikiem, który robi to, co pies z zaspokojonymi psimi potrzebami robić powinien - śpi snem sprawiedliwego. Tu uwaga, informacja mega ważna - Migdał jest typem psa totalnie aktywnego, brak w nim genu śpiocha-leniucha. To pełen energii wesołek, który chętnie przebywa przy człowieku, towarzyszy mu w długich spacerach. Spełnienie jego psich potrzeb jest warunkiem aby Migdałek był psim ideałem. Jak przystało na młodziutkiego osobnika, hormony czasem wyprzedzają pracę jego mózgu, a emocje próbują być dłuższe niż uszy, jednak wsparcie człowieka pozwala Migdałowi szybciej odnaleźć drogę powrotną do rozsądku :) Wobec psów jest neutralny, jednak broni zabawek. Migdałek wyposażony został w silny popęd łupu na zabawkę, która jest dla niego zbyt cenna - potrzebuje w tym zakresie mądrej pracy. Zdrowotnie jest alergikiem, który wymaga dedykowanej diety, bardzo dobrze działa mu karma Grain Free z jagnięciną. Od lat ma także leczone oczka, jest po przeszczepie soczewki i nie widzi na jedno oczko. Nowy właściciel będzie musiał kontynuować leczenie jego oczu do końca życia (zakrapiając oczka). Jeśli szukasz aktywnego, radosnego psiaka i czujesz, że Migdał pięknie uzupełni Twój dom lub możesz stworzyć dla niego dom tymczasowy, odezwij się do nas na Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , prześlemy ankietę, spośród których wybierzemy najlepsze opcje dla naszego rezolutnego Migdałka.

Migdal 8 Migdal 9
Migdal 16 Migdal 20