Mojra male2

MOJRA
mieszaniec pitbulla, urodzona 16.06.2016

Wygląd: biszkoptowa.
Charakter: wesoła, otwarta, niewychowana.
Zdrowie: zdrowa, głucha.

Miejsce pobytu: hotel, okolice Warszawy
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 665 615 159 mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Wirtualny Opiekun: brak

Mojra to mieszaniec pitbulla.  Urodzona 16 lipca 2016, ma skończone 6 miesięcy. Mojra jest psem głuchym.
Przez swoje krótkie życie nie była nic uczona, więc jest psem do wychowywania od zera. Mieszkała w mieszkaniu, w bloku w Warszawie. Nie jest lękowa ani agresywna. Po prostu jest rozbrykana, pełna emocji i otwarta na świat. Nie jest nawet nauczona zostawania samej w domu.
Mojra jest łagodna do ludzi, bardzo cieszy się do dzieci. Zarazem jest nieuważna, więc jeszcze podszczypuje, skacze, nie zna komend typu "zejdź". Jest łagodna także do zwierząt, ale swoją chęcią zabaw i zaczepek bywa natrętna. Nie każdy pies to będzie tolerować. Do kotów nie mamy możliwości sprawdzenia, ale jeśli się to zmieni, od razu dopiszemy.
Jest fajnym psem, ale teraz człowiek musi jej pomóc w lepszym starcie, poprowadzić za łapę przez świat w sposób mądry, konsekwentny i odpowiedzialny.

Mojra jest odrobaczona i zaszczepiona. Warunkiem adopcji będzie sterylizacja po osiągnięciu dojrzałości. Idealnie, aby nowy właściciel chciał ją szkolić w profesjonalnym ośrodku oferującym szkolenie czworonogów. Mojra przebywa w Warszawie.
Kontakt w sprawie adopcji:  tel 501 797 018 lub 601 983 121, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Mojra 7 Mojra 8 Mojra 9
Mojra 12 Mojra 13 Mojra 16

29.04.2017 Mojra to dorastająca nastolatka, która od niedawna ma stabilność, czytelnego przewodnika i uczy się życia. Obecnie mieszka w domu tymczasowym pod troskliwą opieką szkoleniowca. Nie jest agresywna, nie ma problemów z emocjami. Mojra jest łagodna do ludzi, bardzo cieszy się do dzieci. Jest łagodna także do zwierząt, choć swoją chęcią zabaw i zaczepek bywa natrętna, ale na szczęście świetnie dogaduje się z czytelnymi czworonogami.
Mojra to fajny pies, ale potrzebuje człowieka do pomocy w lepszym starcie, prowadzenia za łapę przez świat w sposób mądry, konsekwentny i odpowiedzialny.

Mojra 18 Mojra 19 Mojra 20

12.10.2017 Na nowy dom nieustająco czeka roczna, głucha pitbullka Mojra.
Sunia jest psem domowym, po szkoleniu PT. Na co dzień mieszka w domu tymczasowym w Konstancinie pod Warszawą u szkoleniowca psów. Dzięki tej szansie codziennie uczy się jak być "dobrym" psem.  Moira może mieszkać w domu z innymi psami. Kocha dzieci. Nie polecamy jej jedynie do domu z kotami. Jeśli szukasz młodego psa, masz na niego czas, lubisz aktywności - Moira jest dla Ciebie. Kontakt w sprawie adopcji: 665 615 159

Mojra 22 Mojra 23 Mojra 24 Mojra 25