Abra  male2

ABRA
amstaffka, urodzona 17.05.2012 r.

Wygląd: brązowo-czarna, pręgowana, duże białe znaczenia.
Charakter: stabilna, spokojna, kontaktowa.
Zdrowie: zaszczepiona, zachipowana.

Miejsce pobytu: dom stały, Katowice

Abra to rodowodowa sunia american staffordshire terier, urodzona 17.05.2012 r. Została oddana do naszej fundacji przez właścicieli z powodu trudnej sytuacji rodzinnej. Hodowca jest powiadomiony i także angażuje się w poszukiwaniach nowego domu.
Abra zapowiada się na idealnego psa do adopcji! Jest typem bardzo stabilnego osobnika, bezproblemowego, stonowanego w emocjach, bez lęków. Chowała się w mieście, jest nauczona mieszkania w bloku. Dodatkowym atutem jest fakt, że mieszkała z małym dzieckiem. Zostawiana sama w domu nie niszczy, nie szczeka, grzecznie czekając na powrót opiekuna. Na spacerach zachowuje się pozytywnie. Można ją spuścić ze smyczy, bo nie ma problemów z powrotami. No chyba że w pobliżu jest woda, bo tą uwielbia! Lubi też zabawy piłkami. W domu Abra była zawsze psio-kocią jedynaczką. Ale wg właścicielki nie ma problemów w kontaktach z psami. Woli większe psiaki. Małych się boi.
Abra szuka domu. Takiego na zawsze! Domu, w którym poczuciu bezpieczeństwa dożyje swoich ostatnich dni.  Abra zostanie wydana do adopcji po zabiegu, z kompletem szczepień. Obecnie sunia przebywa pod Warszawą. Jeśli szukasz takiego psa jak Abra, zapraszamy do jej osobistego poznania. Chętnie udzielimy Ci więcej informacji pod nr tel 501 797 018 lub mailem: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Abra 1 Abra 3Abra 4 Abra  2

16.02.2019 Niedawno pod naszą opiekę trafiła rodowodowa, wspaniała sunia Abra. Wychowana, pozytywna do dzieciaków. Jak można się domyślić na dom nie czekała długo. Przeszła u nas zabieg sterylizacji i zaraz po zdjęciu szwów przyjechała po nią nowa rodzina ze Śląska. I tak sunia wraz z Ewą, Marcinem i dwójką dzieci pojechała do Katowic. W nowym domu odnalazła się bardzo ładnie, chętnie bryka już na ich działce, a następnie wraca do domu i śpi. Pragniemy powitać całą ekipę w Family AST! A przy okazji pokłonić się w pas dwóm Aniom: tej, która dała Abrze dom tymczasowy i tej, która pomogła nam w temacie wizyty przedadopcyjnej.