Dulka m2

DULKA
w typie amstaffa, wiek ok. 7 tygodni

Wygląd: czarno-brazowa, pręgowana, z białymi znaczeniami.
Charakter: wesoła, bystra, zgodna do zwierząt.
Zdrowie: zachipowana, odrobaczona, w trakcie szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Dulka to ok. 7-tygodniowa sunia w typie amstaffa. Została znaleziona i wprost ze schroniska trafiła pod nasze skrzydła. Pannica jest wesolutka, rezolutna i bystra. Jej charakter to charakter typowego szczeniaka! Nie ma z nią większych problemów aniżeli tych wynikających z wieku. Z powodzeniem może zamieszkać prawie u każdego.  Duleczka obecnie mieszka w domu tymczasowym w towarzystwie 3 suczek i 3 kotów. Nie ma problemów w relacjach psio-spich ani psio- kocich. Sunia jest w trakcie procesu odrobaczania i szczepień. Jest już zachipowana.
Warunkiem adopcji suni jest jak zawsze sterylizacja po osiągnięciu dojrzałości a także uczęszczanie na szkolenie z posłuszeństwa (Pies Towarzyszący). Dulka przebywa obecnie w domu tymczasowym pod Warszawą w miejscowości Łajski. Kontakt w sprawie adopcji: 501 797 018 lub Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Dulka 4 Dulka 8 Dulka 9Dulka 10 Dulka 11 Dulka 13

04.10.2019 Wczorajszy wieczór przyniósł nam kolejną adopcję. Cudowna Dulka bardzo szybko poruszyła serca Pauliny i Pawła, mieszkańców Warszawy, opiekunów adoptowanego z Korabek kundelka Serwusa i kota bez a jednocześnie stabilny i pełen spokoju dom. Relacje z Serwusem na pewno będą wymagać czasu i pracy, ale nowa familia jest gotowa na wyzwania.  Paulina, Paweł - witajcie w FAMILY AST! Bardzo się cieszymy, że zdecydowaliście się dać dom Duleczce!