Pumba m2

PUMBA
w typie bandoga, wiek 5-6 lat.

Wygląd: brązowo-czarny, pręgowany, z białymi znaczeniami, dośc duży.
Charakter: bardzo przyjazny dla ludzi i zwierząt, niewielkie braki w wychowaniu.
Zdrowie: zdrowy, zaszczepiony.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Pumba to wielki psiak w typie bandoga w wieku 5-6 lat. Przyjechał do nas ze schroniska w Rawiczu, gdzie trafił jako znajda. Dzięki wsparciu Justyny i jej męża, dostał nie tylko transport, ale jak się okazało również dom tymczasowy, bowiem z trasy Pumba nie dojechał do psiego hotelu, tylko został u nich na tymczasie. Pumba jest super psem. Wprawdzie ma trochę maniery wiejskiego burka i fiu Bodziu w głowie ale jest bardzo pozytywny i pełen uroku. Trochę słoniowaty i nieostrożny, z czasem na pewno nabierze ogłady, nie mamy co do tego wątpliwości. Pumba świetnie też dogaduje się z innymi zwierzakami. Aktualnie mieszka z trzema innymi psami oraz z kotami. Na chwilę obecną Pumba nie jest do adopcji, dajemy rodzinie tymczasowej czas na wspólne poznawanie się i decyzję co do dalszych losów wielkiego psiaka.

Pumba1 Pumba3 Pumba5
Pumba6 Pumba8 Pumba9

16.12.20202 Bardzo nam miło ogłosić kolejny happy end! Zdarzyło się tak, jak przewidywaliśmy. Po tym jak trzęsącego się jak galareta Pumby Justyna z mężem nie mieli sumienia odstawić do hotelu i zabrali go do siebie na tymczas, mimo posiadania psów i kotów oraz sporych gabarytów psa w paski, nie trzeba było zbyt długo czekać na to, aby tymczas zamienił się na stały czas. Wielkopies idealnie wpasował się w tę rodzinę i w całe stado rezydentów. Naprawdę trafiło się temu szczęściarzowi na maxa! Justyno, pragniemy oficjalnie powitać waszą zgraję w FAMILY AST. Dziękujemy Wam za wszystko!