LUPPO
staffordshire bull terrier, ur. 2.05.2013r.

Wygląd: brązowy pręgowany.
Charakter: rezolutny, otwarty, przyjazny.
Zdrowie: odrobaczony, po pierwszym szczepieniu.

Miejsce pobytu: dom stały, Kaszuby

Luppo to urodzony 2.05.2013 r. śliczny stafficzk.
Jest jednym z 12 staffików, które nasza fundacja przejęła od ich hodowczyni (zrzeczenie z powodu braku środków i warunków na dalsze utrzymanie psów). Luppo wraz z rodzeństwem pochodzi ze skojarzenia REGE NIGHT Family Buldożer i Sirius CARLOS. Szczeniaki, pomimo rodowodowych rodziców, nie mają wyrobionych metryczek, dlatego też szukają domów, gdzie będą psami "do kochania". W miocie jest 7 szczeniąt (4 sunie i 3 samców). Wszystkie szczeniaki są do adopcji (oczywiście bezpłatnie) na warunku szkolenia w kierunku PT oraz późniejszej sterylizacji/kastracji. Psiaki są odrobaczone, przed nimi szczepienia. Do adopcji zostaną wydane zachipowane. Każdy zainteresowany adopcją, musi przejść przez procedurę adopcyjną, czyli odwiedzić psiaka przed adopcją, porozmawiać z nami, a także pozytywnie przejść wizytę kogoś z Fundacji AST.

Luppo to bardzo rezolutny, otwarty, kontaktowy chłopczyk. Jest bardzo ukierunkowany na człowieka i na pracę z nim. W domu tymczasowym mieszka w towarzystwie innych psów, z którymi bez problemu się dogaduje. Dla Luppo szukamy opiekunów z wiedzą o staffikach, aktywnych i lubiących ruch. Rodziny, która będzie go szkolić w kierunku posłuszeństwa. Warunkiem adopcji jest kastracja po osiągnięciu dojrzałości.
Luppo obecnie mieszka w domu tymczasowym w Warszawie.

976595 466027163488279 1087745129 o

20.07.2013 Meldujemy, że Luppo już u nas nie mieszka.
Ten piękny, pręgowany piesek zamieszka aż na Kaszubach, u boku uroczej pręgowanej stafficzki z adopcji i cudownego małżeństwa, które całe życie poświęciło dla swojej miłości do TTB! Dom jest ułożony pod psy, a psy są lepiej traktowane niż dzieci. A dzieci już dorosłe i też mają zaszczepioną tą miłość i są też posiadaczami SBT.

22.07.2013 I już mamy wieści od Luppo. Luppo to "cud chłop", który ładnie odnajduje się w swoim życiu. Kochany, karny kombinator którego nie można nie kochać.

DSC05603 DSC05610 DSC05613

DSC05616 DSC05621 DSC05622

01.06.2015 Pozdrowienia od Luppo z Kaszub. Wyrósł nam chłopak piękny, duży i zdrowy. Jest wesolutki, rozrabia i dużo pyskuje! Z Mariolką dogaduje się świetnie. U pani Eli i jej rodziny ma raj na ziemi!

Luppo 2 Luppo 3 Luppo 4 Luppo 5