278fsZiRT0-9ts5eh0JOiVvUZFF4iTiPuEpztgNexgM

RÓŻA
amstaff, wiek ok. 9 lat.

Wygląd: płowa, z białymi znaczeniami.
Charakter: zrównoważona, wyciszona, spokojna, cierpliwa,
przyjacielska wobec kotów i gryzoni.
Zdrowie: wysterylizowana, zaszczepiona i zachipowana, w trakcie ogólnej diagnostyki.

Miejsce pobytu: dom stały, Marki

Różą to ok. 9-letnia, słodka amstaffka. W minionym tygodniu zawitała do naszej fundacji i zamieszkała w domu tymczasowym u Kamili. Zabraliśmy ją ze schroniska. Róża została objęta programem Złote Bulle. Jest naszym kolejnym seniorem, psim skarbem, dla którego szukamy pomocy, ale przede wszystkim domu stałego.
Sunia jest kochana i urocza, więc wierzymy, że gdzieś czeka na nią ktoś, kto ją naprawdę pokocha, już na zawsze, bo dom stały jest jej bardzo potrzebny. Róża jest sunią domową i grzeczną, bardzo otwartą i lubiąca ludzi. Obecnie mieszka w domu z fretkami i kotem. Z psami jest szansa, że także się dogada przy mądrym prowadzeniu.
Róża jest kolejną psią seniorką, która przez lata zmieniała domy, trafiała do schronisk, co odbiło się na jej zdrowiu. Jesteśmy po wizycie u ortopedy (zmiany w kręgosłupie, zmiany zwyrodnieniowe) oraz u dentysty (3 zęby do usunięcia, 1 do leczenia kanałowego, przetoki). W obrazie RTG wyszło, że Róża była w przeszłości postrzelona ze śrutówki. Śrut znajduje się w skórze na wysokości klatki piersiowej. Według stomatologa konieczna jest pilna operacja zębów. Aby jednak tę wykonać musimy zbadać krew (włącznie z tarczycą), wykonać USG jamy brzusznej oraz przebadać serdce. A to po raz kolejny wiąże się z kosztami. Dlatego Kochani, znowu prosimy Was o mobilizację i pomoc. Przed nami wydatki, wydatki, wydatki. Ale warto! Pomóżcie nam odmienić kolejne psie życie.
Tylko dzięki Wam możemy kontynuować działanie programu Złote Bulle, pomóżcie nam ocalić stare życia, które nas potrzebują.

Darowizny możecie wysyłać z dopiskiem DAROWIZNA RÓŻA
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
W przypadku przelewów z zagranicy:
BIGBPLPW Bank Millenium S.A.
Branch Millenium
IBAN: PL 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463

I pamiętajcie, że Róża czeka także na prawdziwy, kochający dom.

7FYDyeu5u0bZ-XzP2nbD17PattXHnn4X830itXm5mM4qPMf2yZBVLNu56h1fRBdntFXxOuxWykRrnYNQ6fcL 8 12180128 905351669550853 600902577 n 12180170 905351652884188 1349669418 n

12200942 908523745900312 881888916 n eQEF6bYkZZFSFnvFQa3D-6KYya9NcZJtyH7bJ1iQIsg hb1kSHLEShG1mR Bk-Ywz58ddAUmHj iPlMDf-faIK4

9.02.2016 Tak to już się dzieje, że czasem dom tymczasowy w ostatniej chwili przed adopcją postanawia, że nie może rozstać się z psem, który u nich mieszkał. Pokochał, dbał, karmił, przytulał kilka miesięcy. I choć własnie zgłosił się fajny dom o adopcję stałą, decyzja jest jedna - "Nie oddamy, bo kochamy". Tym razem w DT zostaje Złota Bullka Róża. Mamy nadzieję, że pani Ania, która chciała dać jej docelowy dom podaruje swoje serduszko kolejnym 4 łapkom. Mamy kolejny sukces na koncie a Róża ma prawdziwy dom, choć się nawet nie przeprowadziła.

Roza16 Roza17 Roza18

RÓŻA to ok. 9 letnia słodka amstaffka. W minionym tygodniu zawitała do naszej fundacji i zamieszkała w domu tymczasowym u Kamili. Zabraliśmy ją ze schroniska.
Jest naszym kolejnym Złotym Bullem, psim skarbem, dla którego szukamy pomocy, ale przede wszystkim domu stałego. Róża została objęta programem Złote Bulle

Sunia jest przekochana, przeurocza, więc wierzymy, że gdzieś czeka na nią ktoś kto ją naprawdę pokocha, już na zawsze! Dom stały jest bardzo potrzebny.
Róża jest sunią domową, grzeczną, pro ludzką, bardzo otwartą. Obecnie mieszka w domu z fretkami i kotem. Z psami jest szansa, że także się dogada przy mądrym prowadzeniu.

Róża jest kolejną psią seniorką, która przez lata zmieniała domy, trafiała do schronisk, co odbiło się na jej zdrowiu. Póki co w diagnostyce nie wyszła masakra, ale jesteśmy dopiero na starcie. Jesteśmy po wizycie u ortopedy (tu wyszły zmiany w kręgosłupie, zmiany zwyrodnieniowe) oraz u dentysty (tu mamy masakrę, 3 zęby do usunięcia, 1 do leczenia kanałowego, przetoki). W obrazie RTG wyszło, że Róża była w przeszłości postrzelona ze śrutówki. Śrut znajduje się w skórze na wysokości klatki piersiowej.

Według stomatologa konieczna jest pilna operacja zębów. Aby jednak tę wykonać musimy zbadać krew (włącznie z tarczycą), wykonać USG jamy brzusznej oraz przebadać serduszko. A to po raz kolejny wiąże się z kosztami.

Pomóżcie nam odmienić kolejne psie życie. <3

Darowizny możecie wysyłać z dopiskiem DAROWIZNA RÓŻA

AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych

W przypadku przelewów z zagranicy:
BIGBPLPW Bank Millenium S.A.
Branch Millenium
IBAN: PL 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463

I pamiętajcie, że Róża czeka także na prawdziwy, kochający dom.