DSC 3396

TULA
amstaff, wiek ok. 3 lat.

Wygląd: brązowo-czarna, prążkowana, z dużymi białymi znaczeniami.
Charakter: zrównoważona, wyciszona, spokojna, cierpliwa, domowa.
Zdrowie: wysterylizowana, zaszczepiona i zachipowana.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa

Fundacja AST poszukuje dobrego, kochającego domu dla 3-letniej amstaffki Tuli. Sunia została znaleziona i trafiła pod opiekę organizacji. Została przebadana, wysterylizowana, zaszczepiona, zachipowana. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Piasecznie.

Tula jest sunią domową, grzecznie zostaje w domu pod nieobecność właściciela, nie niszczy, nie szczeka. Ładnie odnajduje się w mieście, nie zauważyliśmy u niej reakcji agresywnych, czy lękowych. Cicha, spokojna. Na spacerach nie zaczepia innych psów (w warunkach domowych nie mieliśmy możliwości sprawdzić, dlatego póki co nie polecamy do domu z innymi zwierzakami).
Tula jest psem bardzo stabilnym i delikatnym, otwartym na kontakt z człowiekiem. Typowo domowo-łóżkowa sunia.Nie widzimy większych przeciwwskazań, aby mieszkała w domu z dziećmi powyżej 7 roku życia (nie mamy możliwości sprawdzić jej do młodszych pociech).
Tula przeszła badania, które wykazały alergię. Tula doskonale toleruje karmę TOTW lub Grain Free. Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona, zachipowana i gotowa do adopcji.

DSC 3352-Edit DSC 3313DSC 3318 DSC 3379-Edit

22.03.2016 Dziś z samego rana... wdepnęliśmy w kupę pod samą klatką schodową jednego z piaseczyńskich bloków. Ale kupa była na szczęście! Bo zapowiedziała podpisanie umowy adopcyjnej z domem tymczasowym u suni, która dziś jest o ponad 8 kg cięższa niż do nas trafiła. Oczywiście mówimy o Tuli, która tak zawojowała swój dom tymczasowy, że ten postanowił już się z nia nie rozstawać.
Wszystkiego dobrego nowa, stara rodzinko! Tula, kochają Cię straaaasznie! Uwielbiamy takie momenty!