Zeta male3

ZETA Złoty Bull
amstaff, wiek ok. 9 lat

Wygląd: biała, w rude łaty.
Charakter: łagodna, zgodna z innymi zwierzetami.
Zdrowie: w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Na pokładzie Fundacji AST witamy Zetę, Złotą Bullkę w wieku 11 lat. Sunia została oddana przez właścicieli.
Zetka to cudna pannica, bardzo łagodna, zgodna ze zwierzętami. Obecnie przebywa w domu tymczasowym u Agnieszki od adoptowanej od nas Monti.  Przed nami pełna diagnostyka i badania. Zetka ma spore problemy z chodzeniem. Po usunięciu guza w 2014 roku (jeszcze przed adopcją) nie była u weterynarza ani razu - nie miała żadnych badań kontrolnych czy chociaż szczepień. Dziś ma kolejne guzy, dlatego badania są konieczne, aby lekarze mogli podjąć decyzję jak najlepiej pomóc temu psu.

Kochani, do Was mamy apel o pomoc finansową i karmę dla suni. Może ktoś ma ochotę podarować worek na start, np. Brit Care Senior? Albo wspomóc Zetę groszem, bo badania jak to zawsze, nie będą tanie.
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
Z dopiskiem DAROWIZNA ZETA

Zeta 1 Zeta 4 Zeta 6 Zeta 2 Zeta 3

22.06.2017 Zeta odwiedziła dr Marcińskiego w celu badania USG. I jakie było nasze zaskoczenie, kiedy doktor powiedział, że macica i jajniki są obecne. Bo wcześniej dostaliśmy informację, że jest wysterylizowana. Niestety jak się okazało, wysterylizowana nie jest, a na śledzionie ma guz. Ma też, co już było wiadomo wcześniej guzy na listwach mlecznych. Dlatego umówiliśmy Zetę do neurologa, który oceni jej stan i da nam zielone bądź czerwone światło do jakiejkolwiek ingerencji chirurgicznej. Zeta ma problemy z chodzeniem, „buja ja na boki:, dlatego musimy zdiagnozować problemy kręgosłupowe (i to bardziej właśnie u neurologa niż ortopedy) tak by było wiadomo, czy można sunię położyć na stole (rozciągnięta pozycja oraz narkoza czasem bardzo źle wpływają na problemy wynikające z kręgosłupa)
Kochani, zapowiada się, że Zetka jest psiakiem skarbonką. Apelujemy do Was o wsparcie na leczenie.
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
z dopiskiem DAROWIZNA ZETA