Wuzetka male2 WUZETKA
w typie amstaffa, wiek ok. 1-2 lat.

Wygląd: ciemnobrazowa, z dużymi białymi znaczeniami
Charakter: domowa, lekko wycofana, do lekkiego szkolenia.
Zdrowie: wysterylizowana, zaszczepiona i zachipowana.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Warszawa.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 0501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny opiekun: brak

Wuzetka to młoda, ok. 1-2 letnia sunia w typie amstaffa. Została znaleziona w woj. zachodniopomorskim. Pomimo poszukiwań właściciela nikt się po nią nie zgłosił. Sunia po kwarantannie trafiła od raz pod nasze skrzydła.
Wuzetka obecnie przebywa w hotelu dla psów w okolicy Warszawy. Rozglądamy się powoli za domem dla niej (choćby tymczasowym), ale dopiero po ukończeniu cieczki.
Jaka jest Wuzetka? Bardzo ciężko jest nam to ocenić w warunkach hotelowych. Zdecydowanie jest sunią domową, trzyma czystość do czasu spaceru, w hotelu nie niszczy, ładnie zostaje sama. W aucie ładnie podróżuje. Z charakteru jest sunią niepewną, lękową, która ma problemy w kontaktach z ludźmi, z początku oszczekuje czy nawet warczy w stresowych sytuacjach. Dopiero jak kogoś pozna, staje się bezproblemowa. Będziemy pracować z tymi zachowaniami. Obecnie opiekunowie z hotelu przekonali ją do siebie i coraz częściej psunia pokazuje radość.
Do kotów ma stosunek negatywny. Do psów sprawdzimy, ale dopiero po cieczce.

Wuzetka 1 Wuzetka 3 Wuzetka 5
Wuzetka 6 Wuzetka 7 Wuzetka 9