Czakra male2

CZAKRA
mix TTB, 4 miesiące

Wygląd: czarna, z białymi znaczeniami.
Charakter: spokojna, przyjazna, ładnie ucząca się.
Zdrowie: zdrowa.

Miejsce pobytu: dom stały, Sulejówek

Czakra jest 4-miesięcznym mixem TTB - jej mamą jest pitbullka, tata jest nieznany.
Jak na szczeniaka, zwłaszcza bullowatego, jest nadzwyczaj spokojna i opanowana. Lubi zabawę, ale nie nakręca się w niej nadmiernie i łatwo ją skorygować. Potrafi spacerować na smyczy, nie szapie, nie próbuje podgryzać linki. Wobec ludzi jest przyjazna, ale w stosunku do obcych nie jest nadmiernie wylewna. To świetny materiał do dalszego szkolenia, z pewnością przyniesie nowemu opiekunowi mnóstwo satysfakcji ze wspólnej pracy.
Czakra w obecnym domu tymczasowym mieszka z gromadą zwierząt - psem, kotem, gryzoniami i żółwiami. Ze wszystkimi dogaduje się bez problemu, choć żółwie budzą w niej wyraźny respekt. Chętnie podejmuje zabawę z innymi psami, choć nieco obawia się psów dużych i bardzo energicznych, co potrafi zasygnalizować powarkiwaniem.
W chwili obecnej jest na etapie nauki czystości, robi postępy, ale wciąż zdarzają jej się wpadki.

Obowiązkiem nowego właściciela będzie odbycie szkolenia PT w profesjonalnym ośrodku wybranym przez niego i na jego koszt.
Czakra przebywa obecnie w domu tymczasowym w Rumii.

Czakra 1 Czakra 2 Czakra 3
Czakra 4 Czakra 5 Czakra 6

14.08.2017 Do domu stałego przeprowadziła się malutka Czakra. Czarnula zamieszkała z Teresą, Michałem i ich roczną córką w Sulejówku, do towarzystwa będzie miała cztery koty (przewidujemy zachwyt, bo Czakra już w domu tymczasowym przebywała z całym zwierzyńcem i była z tego stanu rzeczy nadzwyczaj zadowolona). Czakra stoi u progu psiego życia, więc przed całą rodziną sporo wyzwań – uczenie się siebie nawzajem, szkolenie, przyswajanie komend. Wierzymy jednak, że wybraliśmy dla panienki świetny dom, który zadba nie tylko o jej szczęście, ale i dobre wychowanie.  Kochani witajcie na pokładzie Family AST. Czakra, bądź grzeczna i przynieś nowym rodzicom mnóstwo radości.

Przy tej okazji chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za dotychczasową opiekę nad Czakrą rodzinie Natalii – to dzięki Waszej decyzji o podjęciu się tymczasowania mała mogła do nas trafić i w rezultacie zyskać docelowy, stały dom. Dziękujemy!