Luka 6

LUKA Złoty Bull
amstaff, wiek 9 lat, urodzona 18.08.2008 r.

Wygląd: biało-ruda, w łaty.
Charakter: grzeczna, przyjazna, wychowana, do domu bez innych zwierząt.
Zdrowie: zdrowa.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Gdynia
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 661 665 695 mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Luka to 9-letnia sunia (ur 18.08.2008 r), która przez ponad 7 lat wiodła spokojne życie u boku swojej opiekunki. Niestety sytuacja się odmieniła - opiekunka Luki postanowiła jej znaleźć jak najlepsza nową rodzinę. Jednak my doskonale wiemy, że nie jest to wcale takie proste, szczególnie dla kogoś, kto tego nigdy nie robił. I niestety Luka nie miała szczęscia w tej kwestii. Dlatego też postanowiliśmy im pomóc.
Luka jest rewelacyjna! Swoje całe życie funkcjonowała w mieście, więc nie boi się ruchu ulicznego i miejskiego gwaru, bez problemu podróżuje samochodem jak i komunikacją miejską. Pięknie chodzi na smyczy. Grzecznie zostaje w domu pod nieobecność właściciela. Mimo ogromnego stresu związanego z kolejną zmianą miejsca, bardzo szybko nabiera zaufania. Jest bardzo otwarta, kontaktowa, radosna, po prostu. Jest typowym kanapowcem, ważne by było dużo poduszek. Uwielbia kontakt z człowiekiem, lubi mieć go blisko, choć absolutnie nie jest przy tym nachalna. Interesuje się zabawkami, chętnie pobiega za piłeczką, czy sznurem. W dotychczasowych domach miała kontakt z dziećmi, w różnym wieku i spokojnie możemy powiedzieć, że bardzo dobrze się wśród nich odnajduje, pod warunkiem, że maluchy wiedzą, jak należy się zachowywać w stosunku do psa.
Luka nie toleruje innych zwierząt, choć na spacerach potrafi spokojnie minąć psa i nie zwracać na niego uwagi, to w warunkach domowych nie ma możliwości aby mieszkała z innymi zwierzętami.
Lukę póki co czeka zabieg sterylizacji, który postaramy się umówić, jak najszybciej. Jednak, powoli już rozglądamy się za nową rodziną adopcyjną. Sunia aktualnie mieszka w domu tymczasowym u Natalii w Gdyni.

Luka 1 Luka 3 Luka 4
Luka 8 Luka 9 Luka 12