Hugo male2

HUGO
w typie amstaffa, wiek ok.6 miesięcy

Wygląd: ciemnobrązowy, z białymi znaczeniami.
Charakter: bystry, przyjazny, braki w wychowaniu i socjalizacji.
Zdrowie: krwiak zagałkowy i wtórna ślepota na lewe oko.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 0501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Hugo to ok. 6-miesięczny szczeniak w typie amstaffa. Został znaleziony ponad 2 tygodnie temu w okolicach Kłodzka. Dość szybko udało się ustalić, że pies był ogłaszany do oddania na portalu olx. Hugo jest prawdopodobnie po wypadku bądź po silnym uderzeniu w głowę. W badaniach zdiagnozowano krwiak zagałkowy i wtórną ślepotę na lewe oko.
Hugo obecnie mieszka w domu tymczasowym w Warszawie. Do towarzystwa ma dwie małe dwunożne koleżanki, z którymi się dogaduje (choć czasem nieładnie je szczypie) i kota (tu póki co miłości brak). Do psów nasz kawaler ma stosunek pozytywny. Hugo na razie uczy się życia, tego że miasto i miejskie dźwięki nie są straszne. A że jest to bystry chłopak to chłonie wszystko jak gąbka. Przyuczamy go również do zostawania w kennel klatce. Hugo dopiero startuje w życie, ma trochę zaległości w wychowaniu ale też ma duży potencjał. Będzie z niego naprawdę fajny pies.

Hugo 1 Hugo 2 Hugo 3 Hugo 4