Samba male2

SAMBA Złoty Bull
w typie amstaffa, wiek ok 10 lat

Wygląd: czarna, z białymi znaczeniami.
Charakter: w trakcie oceny
Zdrowie: zagłodzona i zaniedbana, w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: hotel dla psów, Grójec, okolice Warszawy
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 500 033 740, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Samba to sunia w typie amstaffa w wieku ok. 10 lat. Została odebrana przez policję w drodze interwencji (w ramach telefonicznego zgłoszenia dotyczącego wychudzonego i zaniedbanego psa). Trafiła do schroniska we Włocławku, a stamtąd do naszej fundacji.

Samba 0

Samba trafiła do nas skrajnie wychudzona, zaniedbana i bardzo słaba. Aktualnie przebywa w naszym psim hotelu. Sunia wymaga pełnej diagnostyki, bo ma guzy na listwach, problemy ze skórą i oczami oraz kłopoty natury ortopedycznej. O jej charakterze na razie nie możemy zbyt dużo powiedzieć, wiemy że wcześniej mieszkała z dziećmi. Nie znamy jej stosunku do psów i kotów.
Bardzo pilnie poszukujemy dla Samby domu tymczasowego w Warszawie. To bardzo ułatwi nam jej diagnozowanie i późniejsze leczenie. Prosimy was tez o wpsarcie finansowe dla suni, bo zapowiadają się naprawdę spore wydatki.
AST Fundacja na Rzecz Zwięrząt Niechcianych
w tytule: DAROWIZNA SAMBA