Wika male2

WIKA
amstaff, wiek 7 lat, urodzona 20.08.2011 r

Wygląd: w brązowo-białe łaty.
Charakter: spokojna, nie polecana do innych zwierząt.
Zdrowie: zdrowa, zaszczepiona, zachipowana, wysterylizowana.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa.
Kontakt w sprawie adopcji: tel.: 501 797 018, mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Wirtualny Opiekun: brak

Wika to sunia w typie amstaffa, urodzona 20.08.2011 r. Wika z naszych obserwacji jest bardzo fajnym psem, bez problemu odnajdującym się w mieście. Nie boi się obcych ludzi ani samochodów. W domu bez problemu odnalazła drogę na kanapę. Ładnie się wycisza w mieszkaniu, lubi być przytulana. Bez problemu da się odesłać na miejsce w domu, nie jest absorbująca. Na spacerach nie ciągnie na smyczy.W aucie odnajduje się bardzo dobrze, nawet w długich trasach. Wika póki co nie wykazuje cech agresji, jest dość karna, raczej w przeszłości była prowadzona dość silną ręką. Wika nie jest polecana do domu z kotami, bo je goni.  Co do psów - na spacerach jest łagodna, nie ma większych problemów w kontaktach. Problem pojawia się w domu, bo Wika ma tendencje do bronienia zasobów przed innymi czworonogami. Dlatego wolelibyśmy aby trafiła do domu bez innych zwierzaków. Nie znamy stosunku Wiki do dzieci, więc póki co nie polecamy jej także i do nich  (chyba, że od wieku szkolnego wzwyż).
Wika aktualnie mieszka w domu tymczasowym w Warszawie. Szukamy domu w całej Polsce. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, zachipowana.

Wika 1 Wika 7 Wika 8
Wika 10 Wika 11 Wika 13