Molo m2

MOLO

w typie amstaffa, urodzony 08.08.2022 r.

Wygląd: czarno-brązowy, pręgowany, z białymi znaczeniami.
Charakter: współpracujący, kontaktowy, rezolutny.
Zdrowie: odrobaczony, zaszczepiony, zachipowany.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Molo to szczeniak w typie amstaffa, urodzony 08.08.2022 r. Normalny, miły, rezolutny, uważny, radosn i stabilny. Nie ma tendencji do rządzenia światem. Woli współpracę niż samodzielne poznawanie otoczenia, jest ukierunkowany na człowieka, na wskazówki i chce być obok. Nie jest też typem nachalnego zawziętucha i nie podgryza. Aktualnie Molo pod nasza opieką poznaje otaczającą go rzeczywistość i uczy się z każdym dniem nowych rzeczy. Nie ma problemów w kontaktach z psami. Mógłby zamieszkać w domu ze stabilną sunią. Nie widzimy też przeciwwskazań, aby mieszkał w domu z dzieciakami, o ile te umieją szanować psa i jego przestrzeń oraz nie wariować na widok uroczego szczeniaczka. Molo to pies do tańca i różańca. Chcesz iść do knajpy, on chętnie będzie Ci towarzyszyć i najprawdopodobniej zaśnie pod stołem po 10 min. Chcesz iść na długi spacer, Molo będzie szczęśliwy. Taki elastyczny typek. Szukamy dla niego najlepszej rodziny pod słońcem. Jeśli jesteś na etapie poszukiwań nowego członka rodziny, po wczytaniu się w opisy ras zdecydowałeś, że aktywny pies jest dla Ciebie i chcesz zacząć swoją przygodę z wychowaniem psa, napisz do nas. Warunkiem adopcji jak zawsze są wasze odwiedziny u psiaka, nasze odwiedziny w potencjalnym nowym domu oraz kastracja po osiągnięciu dojrzałości. Jeśli chciałbyś ofiarować swój dom, swój czas na naukę i życie na lata z Molo, zachęcamy Cię do wysłania do nas maila w celu otrzymania ankiety przedadopcyjnej. My skontaktujemy się z wybranym domem, aby poddać go dalszej procedurze adopcyjnej. Nasz mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Na chwilę obecną Molo mieszka w domu tymczasowym w Warszawie. Adopcja jest możliwa na terenie całego kraju.

Molo 1 Molo 5 Molo 8
Molo 2 Molo 9 Molo 7

24.10.2022 Dziś jest bardzo miło obwieścić, że nowy dom zyskał szczeniak Molo. Młodzieniec, który trafił do nas dosłownie chwilę temu, celem znalezienia najlepszego domu. W domu tymczasowym Tymczasem u staffika gościł niezwykle krótko. A to dlatego, że zauroczył wielu z Was i wpłynęło sporo przedadopcyjnych ankiet! Dziękujemy Wam za poświęcony czas. Jeśli trafi do nas niebawem jakiś szczeniak, będziemy o Was pamiętać. Molo nie przeprowadził się daleko i nadal jest warszawiakiem! Zmienił tylko dzielnicę na taką po drugiej stronie Wisły. Piesek w paski wypełnił pustkę, która powstała po niedawnym odejściu naszego fundacyjnego psa Oskara. Emilia i Michał długo nie wytrzymali bez czterech łap. Bo tupot łapek w domu i mokry jęzor to nieodzowne elementy codzienności. Molo od teraz nazywa się Nero. Kochani, mamy nadzieję że Molo doda Wam radości w życiu, że będzie kroczył obok Was długie, szczęśliwe, a przede wszystkim zdrowe lata. Dziękujemy Wam po stokroć, że Wasze serca poprowadziły Was do Molo.