KWIECIEŃ 2015

Charon_male1DARCZYŃCY KWIECIEŃ 2015

Tadeusz Drabarek, Kinga Mehl, Michał Napieracz...

Tadeusz Drabarek, Kinga Mehl, Michał Napieracz, Paulina i Wojciech Godlewscy, Magda Olcho - Bauza, Agata Tyrpa, Magdalena Jaworska, Katrzyna Stachyra, Monika Jędras, Marta Żurawska, Magdalena Piecuch, Małgorzata Latosińska, Beata Morgiewicz, Małgorzata Skorynkiewicz, Jacek Ślusarczyk, Kararzyna Szwech, Agata Olewska, Mirosława Okoniewska - Poliwka, Paweł Kamykowski, Małgorzata Stępień, Barbara Bobowicz, Mateusz Mizik, Julita Sobczak, Natalia Jagodzka - Dwurznik, Iga Około Zubkowska, Patrycja Walkiewicz, Janusz Przywojski, Aleksandra Kostańska, Parycja Enenkiel - Kleczka, Mirela Gasparska, Monika Sawala, Jolanta Karpiarz, Agnieszka Sopońska, Mariusz Machczyński, Natalia Gonera, Aleksandra Bettin, Michał Napieracz, Irena Lucińska, Kararzyna Kolosa, Grzegorz Droba, Mirosława Okoniewska - Poliwka, Katarzyna Sobczyk, Aleksandra Goławska, Adam Michalwski, Sabina Przepióra, Joanna Zielińska, Ewa Cieślik, Mirosława Karkowska, Anna Chojda, Angelika Ciszewska, Kalina Szymankiewicz, Marta Wojtasik, Michał Jedzok, Katarzyna Jendral, Beata Wojcięgowska - Nowak, Aleksandra Wolf, Agnieszka Kamińska, Piotr Tabachowicz, Ewa Dewnowicz, Magdalena Powysocka, Magdalena Hubicka, Joanna Gajewska, Jan Rochon, Justyna Nodzyńska, Agnieszka Adamska, Wioletta Wachowicz, Wioleta Michalwska, Monika Kowalska, Wanda Modrzewska, Mariusz Machczyński, Irena Synowiec, Usługi Światło - Dźwięk Łukasz Sypek, Arkadiusz Oleksiak, Marta Cieciura, Małgorzata Szemborska, Bartosz Synowiec, Marcin Stacharski, Szymon Kucharski, Judyta Stokfisz, Marta Habryka, Martyna Szulc, Anna Niedźwiedzka - Kubieniec, Krzysztof Kleczka, Ewa Anczewska, Marcin Głogosz, Marcin Wypich, Agnieszka Ławryńczyk - Kamiecka, Anna Taborwska, Julita Sobczak, Aleksandra Krawczyk, Jolanta Wargin, Ewa Goliszewska, Marcin Skrabania, Katarzyna Gojżewska, Ewa Rorawska, Agnieszka Byczot, Aleksandra Partyka, Olga Lewandowska, Anna Sobczak, Iwona Długosz - Łaszczyk, Marta Szczepańska, Beata Gajkiewicz, Bartłomiej Paczoski, Katarzyna Sobczyk, Magdalena Hubicka, Jolanta Meyer, Daniel Polit, Paulina Grewling, Jagoda Poncyliusz, Sławomir Fojcik, Paulina Słoniewska, Łukasz Drągowski, Wiktoria Bogdanowicz, Wanda Wiśniewska, Paulina Czerny, Katarzyna Hordejuk, Agata Potażnik - Saied, Katarzyna Bondarenko, Małgorzata Zaleśna, Sabina Karczewska, Małgorzata Wasilewska, Agnieszka Adamska, Agnieszka Kur, Renata Owczarek, Zuzanna Kaszkur, Magdalena Żabska, Łukasz Pomiętło, Zbigniew Grabiński Zakład Teletechniczny COM - TEL, Monika Krzysiak, Katarzyna Sowińska, Anna Jarota, Magdalena Malicka, Mirosława Okoniewska - Poliwka, Robert Kantor, Paulina Świtakowska, Diana Witkowska, A Blaszczyk, Kamila Wróblewska, Karilina Krupska, Beata Morgiewicz, Małgorzata Latosińska, Aleksnadra Kujawa, Karolina Michalewicz, Alicja Skrabania, Alina Krzeszowska, Kamila Kistela, Monika Jędras, Marta Żurawska, Izaleba Gąsiorowska, Magdalena Piecuch, Mirosława Karkowska, Agnieszka Bielas - Polańska.

Na konto fundacji w dniach 1.04.2015 do 30.04.2015 wpłynęło: 5 112,48 zł

Wydatki fundacji w dniach 1.04.2015 do 30.04.2015 wyniosły: 12 490,93 zł.