Tina male2

TINA Złoty Bull
w typie amstaffa, wiek 8 lat

Wygląd: szaro-brązowa, pręgowana, posiwiały pyszczek
Charakter: sdomowa, stabilna, spokojna.
Zdrowie: wysterylizowana, zdrowa.

Miejsce pobytu: dom stały, Płońsk

Tina to 8-letnia sunia w typie amstaffa, która przyjechała do nas ze schroniska w Krakowie. Drodzy pracownicy i wolontariusze - po raz kolejny wielkie podziękowania dla Was za świetną współpracę!
Tina do schroniska trafiła niedawno, oddana przez właścicieli. Została wypatrzona przez naszych wolontariuszy, Olę i Piotra z Płońska i to właśnie do nich trafiła na dom tymczasowy. Błękitka póki co rozkochuje w sobie każdego. To fajna, stabilna sunia, bardzo domowa i ogarnięta. Podróż minęła im bezproblemowo. Pierwsza noc w nowych warunkach także.
Teraz przed nami poznanie suni i zweryfikowanie informacji udzielonych przez właścicieli. Z tego względu na razie sunie do adopcji nie ogłaszamy, poza tym czekamy też na ewentualne decyzje domu tymczasowego.

Tina 2 Tina 3 Tina 4 Tina 5

22.04.2019 Tina zostaje na stałe u Oli i Piotra! To dzięki nim mogła opuścić schronisko i trafić pod opiekę fundacji. To oni podjęli odważną decyzję - chcemy pomóc i  podarujemy dom tymczasowy starszemu psu. Początki były fajne, mimo wpadek  z czystością. Przyczyną zresztą okazały się kryształy i piasek w pęcherzu, co udało się zniwelować lekami i odpowiednią karmą. Ola i Piotr od początku mówili o Tinie, że to ich pies. Więc nikt się nie zdziwił, kiedy stwierdzili, że chcą podpisać umowę adopcyjną. Dziś tylko pozostaje nam oficjalnie powitać Was w Family AST i życzyć wszystkiego dobrego.