Princess m4

PRINCESS
american bully, wiek 3 lata

Wygląd: stalowa, duże białe znaczenia.
Charakter: emocjonalna, niestabilna, wymaga pracy.
Zdrowie: zdrowa, wysterylizowana

Miejsce pobytu: dom stały, Holandia.

Princess to 3-letnia sunia american bully, przekazana nam przez właścicieli. Jesteśmy jej "trzecim domem". Nie znamy jej przeszłości, poza tym że w ostatnim domu mieszkała pół roku w towarzystwie trójki dzieci.
Od początku pobytu u nas mamy bardzo dużo pracy z jej emocjami, reaktywnością, przeniesieniem, wyskokami do człowieka. Po prostu Princess łatwa z charakteru nie jest, co zdecydowanie utrudnia jej adopcję. Niewychowana, bez wyznaczonych granic, mało zorientowana na człowieka, przebodźcowana. Jest to pies do dużej pracy, ale na pewno wart zachodu. Princess to pies-petarda a aktywni opiekunowie to przy niej podstawa. Potrzebuje konsekwencji, pracy, a na początek sporej siły fizycznej (zanim nauczy się ładnie chodzić na smyczy, bowiem aktualnie strasznie ciągnie). Do psów i kotów na dziś nie jest nie polecana, bo są dla niej zbyt silnym bodźciem i nie umie się przy nich skupić nawet na sekundę. Sunia aktualnie przebywa w psim hotelu w Łodzi. Szukamy dla niej domu stałego lub choćby tymczasowego i opiekunów, którzy znają się na zaawansowanej pracy z psami. Jeśli znasz się na psach, nie masz innych zwierząt i chciałaby nam pomóc – zapraszamy. Kontakt: 501 797 018 lub Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Zapraszamy też do pomocy Princess, w opłacaniu jej hotelu.
AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych
ul. Żwirki i Wigury 47/16, 02-091 WarszawaKonto bankowe:
z dopiskiem DAROWIZNA PRINCESS

Princess 4 Princess 5 Princess 8 Princess 16
Princess 8 Princess 13 Princess 14 Princess 15

05.11.2019 Historia czasami bywa przewrotna i zaskakująca. Princess trafiła do nas kilka miesięcy temu. Jakie było nasze zaskoczenie, gdy zgłosili się o nią jej pierwsi właściciele. Sunia została zakupiona w Holandii i oddana do znajomych z powodu choroby syna. Gdy opiekunka dowiedziała się, że Princess jest w fundacji przyjechała po nią z Holandii i Princess wróciła z nią do swojej pierwszej rodziny.