Zuza m2

ZUZANNA
w typie amstaffa, wiek 4 lata

Wygląd: czarna, duże białe znaczenie.
Charakter: delikatna, grzeczna, przyjazna.
Zdrowie: alergia pokarmowa.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Zuzanna to 4-letnia suczka w typie amstaffa. Jej były właściciel, który adoptował ją rok wcześniej, zdecydował się poddać ją eutanazji z powodu alergii. Nie mogliśmy na to pozwolić. I tak sunia trafiła do nas. Zuzanka okazała się psim aniołem. Jej delikatność, wdzięk i wspaniały charakter powodują, że człowiek się nad nią rozpływa. A gdy patrzymy na jej ból i cierpienie, gdy drapie się prawie cały czas, ściska nas za gardło. Zuza trafiła awaryjnie na chwilowy warszawski dom tymczasowy do Agaty i jej syna. Pobyła kilka dni i dom tak zachwycony, że na razie zostaje tam na dłużej. My trzymamy kciuki, żeby na stałe. Sunia jest tez już po pierwszej wizycie u dr Milewskiej. W testach wyszła jej alergia pokarmowa na mięsa, ryby. Zmieniamy karmę na Wolfsblut Wide Plain i podajemy na czas zmiany Apoquel. Będziemy Wam dawać znać na bieżąco jak idzie nam leczenie i jak rozkwita miłość domu tymczasowego.

Zuza 1 Zuza 3 Zuza 6
Zuza 5 Zuza 11 Zuza 10

24.01.2021 W ciągu jednego dnia może zwalić się cały świat. Tak było przy Zuzi. Suczce, którą właściciel chciał uśpić z uwagi na alergię. Nie bylibyśmy sobą, gdybyśmy nie stanęli na uszach i nie zabrali jej pod skrzydła fundacji. A że mamy kupę szczęścia, to los postawił na naszej drodze wspaniałą rodzinę z Warszawy, która otworzyła swój dom, serca na stworzenie domu tymczasowego dla biednej, drapiącej się non stop sunieczki.  Zuzia przyjechała ze Śląska do stolicy, na diagnostykę, ku szukaniu domu. Ale rozkochała w sobie dom tymczasowy na tyle, że ten już nie wypuści pannicy dalej w świat! W ostatnich dniach mieliśmy przyjemność zakończyć proces adopcyjny Zuzi podpisując umowę o jej adopcji stałej! Zuzia oficjalnie, z fanfarami ma swoją familię! Cieszymy się ogromnie z takiego obrotu spraw! Agata na maxa dziękujemy! Uszczęśliwiłaś Zuzię, nas i siebie. Niech Wam się szczęści!

Zuza 13 Zuza 14 Zuza 15