Sammer m2

Wygląd: brązowo-czarny, pręgowany
Charakter: brak.
Zdrowie: brak.

Miejsce pobytu: dom stały.

Ten pies przemknął przez fundację niczym błyskawica. Nawet go dobrze nie przywitaliśmy, gdy już skakaliśmy z radości, że Złoty Bull znalazł dom! Takie cuda zdarzają się niezwykle rzadko, ale przywracają wiarę i dodają skrzydeł. Sammer to około 11,12-letni amstaff, którego zabraliśmy ze schroniska na Śląsku. Wspaniały pręgus, który z dnia na dzień znalazł się za kratami, oddany przez właścicieli. Przeżył to strasznie, dlatego schronisko poprosiło nas o pomoc. Dzięki wsparciu Ani, Doroty, Michała, Aleks, Grzegorza oraz Oli pojawienie się Sammera w fundacji stało się faktem. Kolejny raz łańcuch serc pomógł bezdomnemu psu.Kiedy tylko wrzuciliśmy pierwsze zdjęcia Sammera na mediach społecznościowych, zgłosiła się wspaniała pani Klaudia z rodziną, która zdecydowała się się dać dom właśnie jemu. Pani Klaudia, z zawodu weterynarz, od lat pomaga psim seniorom. Daje dom, miłość i troskę na ostatnie chwile. Odbudowuje to, co inny człowiek zrujnował. Jest nam niezwykle ciepło na sercach, że zechciała pomóc Sammerkowi. Dziękujemy! Kochana rodzinko Sammera, witamy Was w Family AST. Jesteśmy wdzięczni do końca świata!

Sammer 4 Sammer 5 Sammer 7