Kisiel m2

KISIEL

w typie amstaffa, urodzony 27.12.2021 r

Wygląd: w biało-czarne łaty.
Charakter: radosny, typowy szczeniak.
Zdrowie: zdrowy, odrobaczony, w trakcie szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Piaseczno.

Kisiel to ostatni zaadoptowany szczeniak z czarno-białej gromadki, przekazanej nam przez Fundację Pod Psią Gwiazdą. Podobnie jak reszta jego rodzeństwa, fajny, radosny, normalny szczeniak. Dom tymczasowy podarowała mu Paulina z Piaseczna, która ma adoptowaną od nas Aję, za co dziękujemy. Kisiel daleko się od niej nie przeprowadził, bowiem dom stały też jest z Piaseczna i to rzut kamieniem od DT. Ksiel wraz z przenosinami zyskał nową rodzinę wosobach Magdy, Waldka i ich córki Michalinki. Oraz super sąsiada, bowiem adoptowany od nas Bunio mieszka w tym samym domu, a nawet na tym samym piętrze. Poza tym nowe imię, od dziś jest Grafem oraz mądre wychowanie i prowadzenie. A my tym samym cieszymy się, że rodzina FAMILY AST znów się powiększyła. Znalezienie dobrych domów siedmiu szczeniakom to wcale nie była to bułka z masłem i kosztowało nas to masę pracy. Oddawanie maluchów do adopcji to podwójna odpowiedzialność. Niech ta siódemka wiedzie spokojne i normalne życie przez długie lata u swoich kochających opiekunów.

Kisiel 1 Kisiel 2 Kisiel 3 Kisiel 5