Borys m2

BORYS

w typie american bully, urodzony 03.06.2019 r.

Wygląd: stalowy, duże białe znaczenia.
Charakter: nieśmiały i delikatny, akceptuje psy, lubi dzieciaki.
Zdrowie: w trakcie diagnostyki.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Borys to pies w typie american bully, urodzony 03.06.2019 roku. Borys zagościł u nas ze względu na poważne problemy zdrowotne swojego dotychczasowego opiekuna. Zamieszkał w DT u Marty i Stasia w Warszawie, w towarzystwie stafficzki Śmietany. Ten cudnej urody jegomość daje nam się poznać jako delikatne, ale bardzo pozytywne stworzenie. Diamencik taki. Nieśmiały w pierwszym kontakcie, ale lody przełamuje stosunkowo szybko. Miły do dzieci (sprawdzony na dzieci 10+), miły do psów. Z uprzejmymi psami chętnie się pobawi. Z tymi mniej - nie wchodzi w konflikty. W domu grzecznie zostaje sam, nie niszczy, nie szczeka, nie załatwia się. Mieszka w mieście i mimo tego, iż jest odrobinę lękowy radzi sobie doskonale. Co wiemy na pewno, to iż cudaczek jest wrażliwy na zmiany. Pierwszej nocy w nowym miejscu nie przespał wcale a i wpadki czystości z emocji się paniczowi przytrafiły. Ale absolutnie przymykamy na to oko. Przed Borysem kastracja, konsultacja dermatologiczna w zakresie uszu, a także diagnostyka w aspekcie epizodów zwracania karmy. Po bliższym poznaniu, po przeglądzie weterynaryjnym  rozpoczniemy szukanie troskliwego opiekuna dla chłopaka.

Borys 4 Borys 2 Borys 1
Borys 3 Borys 6 Borys 7

16.04.2023 Z małym opóźnieniem przynosimy dobre wieści. Te, którymi najbardziej lubimy się z Wami dzielić. Borys, american bully, który trafił pod naszą opiekę w styczniu, znalazł cudny dom. Zamieszkał w Warszawie, u boku Oli i Kuby, w towarzystwie dwóch mruczków. Borys podbił serca Oli i Kuby ekspresem, co nas zupełnie nie dziwi, bo takich psów, jak on, ze świecą szukać. Grzeczny, miły, towarzyski. Niekonfliktowy, co ułatwiło kotom akceptację nowego członka rodziny. Ta rodzina do adopcji przygotowywała się długo, mądrze, bez pośpiechu. Taką świadomość i odpowiedzialne decyzje szanujemy ogromnie. Dziś Borys wiedzie szczęśliwie życie, korzysta ze spacerów, wycieczek poza miasto, zwiedza cudne tereny, wypoczywa w pięknych okolicznościach przyrody. Ma psich kumpli do wspólnych wojaży, ma swoich ludzi u boku, kocie rodzeństwo, zaspokojone psie potrzeby - czego chcieć więcej! Olu, Kubo dziękujemy Wam za zaufanie i z całą pewnością możemy powiedzieć, że Borysek był tym brakującym puzzlem w Waszej układance! Życzymy Wam wszystkiego dobrego, szczęśliwego, miłego życia w nienagannym zdrowiu. Witajcie w Family AST.