Relacja z 11 zlotu bullowatych

zlotXI male

Oj takie zloty to my lubimy!
Było tłumnie i było dużo zamieszania
...

....ale jeszcze więcej było śmiechu i machania ogonami. I co najważniejsze, było bardzo pozytywnie! Amstaffy, pit bulle, staffiki i bulliki łamały stereotypy, maszerując gromadnie i zgodnie przez Park Skaryszewski w Warszawie.
Były nasze fundacyjne adopcyjniaki: Arsi, Monti, Robak, Beza, Jojek, Vegas, Mango, Sigma, Ajla, Kasta, Gabrysia, Sammy, Coco, Daszka, Gabrysia i Verka. Były też bezdomniaki adoptowane z Palucha: Turno, Bunio, Blondi i Rudi. Były też bullowate, które nigdy nie zaznały bezdomności . Wszystkie te psy łączył cudowny wspólny mianownik - kochający opiekunowie.
Pogoda przepięknie , w końcu jak Fundacja AST zamówi pogodę to nie może być inaczej! Był spacer, był odpoczynek na trawie, było dużo zdjęć, za które dziękujemy Karolinie Czerny, Marcinowi Moczulskiemu, Inie i Semowi i innym.
Specjalne podziękowania dla pewnej dobrej duszyczki za przekazanie nam torby darów, właścicielom Hery za obróżki i smyczki oraz dla Jacka, który przyjechał specjalnie do nas z Olsztyna także z prezentami! Dziękujemy rodzicom Turbo i Blondi za przekazanie smyczek Dogdresscode oraz pierwszej "piątki" ze sprzedaży".

Kochani raz jeszcze dziękujemy Wam za fantastyczny spacer i fantastyczny klimat!
I do zobaczenia na kolejnym zlocie, tym razem zamówimy śnieg.

AST zlotXI 4 AST zlotXI 5 AST zlotXI 6
AST zlotXI 32 AST zlotXI 39 AST zlotXI 42
AST zlotXI 120 AST zlotXI 124 AST zlotXI 1115
AST zlotXI 64 AST zlotXI 76 AST zlotXI 83
AST zlotXI 15 AST zlotXI 16 AST zlotXI 25

Do obejrzenia pełnej relacji ze zlotu zapraszamy na nasz fundacyjny profil na Facebooku.