Gigi m2

GIGI

w typie amstaffa, urodzona 26.06.2023 r

Wygląd: szara z białymi znaczeniami.
Charakter: w trakcie oceny.
Zdrowie: w trakcie odrobaczania i szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Wrocław.

Gigi to malutka sunia w typie amstaffa, urodzona 26 lipca 2023 r. Trafiła pod nasze skrzydła wraz ze swoją mamą i rodzeństwem w wyniku interwencji. Aktualnie oczekuje u nas na odbiór przez swoją nową rodzinę, kiedy osiągnie wiek 8-9 tygodni. Rodzina jest już wybrana i nie zbieramy ankiet w sprawie jej adopcji.

Gigi1 Gigi2
Gigi5 Gigi6

31.10.2023 Jest nam szalenie miło poinformować o kolejnym Happy Endzie u Załogi Chomików! Malutka, rezolutna i wesolutka GIGI rozkochała w sobie dom z Wrocławia. Marta i Piotr, na co dzień opiekunowie mixa staffika, Pioruna, postanowili, że jesienne dni będą spędzać na spacerach, a wieczory na kanapie z psiakami wtulonymi w nogi pod kocykiem. I że brakuje im drugiego psiaka do kompletu. Ten właśnie brak Gigi uzupełniła. Sunieczka w domek Marty i Piotra wtopiła się wręcz wzorowo. Trochę wywróciła im też życie, ale pozytywnie. Kochani, pragniemy oficjalnie i serdecznie powitać Was w Family AST. Jesteśmy zaszczyceni, że jesteście z nami, dzieląc swoje serce, dom i czas z Gigi. Niech młoda rośnie zdrowa, wesoła, mądrutka i szczęśliwa. Pragniemy także złożyć podziękowania na ręce Asi, która przygotowała Gigi do adopcji a także Asi z Wrocławia za pomoc z wizytą przeadopcyjną. Mega fajnie mieć sztab dobrych Aniołów obok nas.