BazyliaRukola m3

BAZYLIA

pitbullka, wiek 8 tygodni

Wygląd: w brązowo-białe łaty.
Charakter: radosna, przyjazna, typowy szczeniak.
Zdrowie: przed szczepieniami.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Banino.

Bazylia to 8-tygodniowa pitbullka, która trafiła do nas ze swoją siostrą Rukolą. Ich rodzicami są pitbulle, rudy ojciec i łaciata mama. Sunieczki są normalnymi szczeniakami, ciekawe świata, jedna bardziej odważna, druga bardziej zachowawcza. Na razie nie obserwujemy nic niepokojącego. Oczywiście szukamy dla nich najlepszych domów pod słońcem. Do tego bardzo aktywnych i mądrych. Z uwagi na typ rasy przyszły dom musi mieć świadomość, że życie z pitkiem wymaga poświęcania psu sporo czasu, dużo chęci do pracy i mądrego prowadzenia oraz uczenia życia i psiej etykiety. Wymogiem adopcyjnym jest także sterylizacja po osiągnięciu odpowiedniego wieku. Dziewczynki są przed odrobaczaniem i szczepieniami. Kto chętny na wspólne życie z pitbulką, ten pisze do nas maila po ankietę adopcyjną! A kto wysyłał nam ankietę już wcześniej, prosimy tylko o maila z przypomnieniem się na adres This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Będziemy się kontaktować z wybranymi dla dziewczynek, najlepszymi na ich potrzeby domkami.

BazyliaRukola 5 BazyliaRukola 7 BazyliaRukola 16
BazyliaRukola 22 BazyliaRukola 23 BazyliaRukola 24 BazyliaRukola 26

01.08.2023 Bazylia, sunia w typie pitbulla, trafiła do nas jako ośmiotygodniowy maluszek razem ze swoją siostrzyczką, Rukolą, abyśmy znaleźli im najlepsze możliwe domki. Jako, że nie obserwowaliśmy u dziewuszek żadnych niepokojących zachowań, ot, typowe szczeniaczki, czym prędzej rozpoczęliśmy poszukiwania stałych domów. Domów gotowych na przyjęcie i zaopiekowanie się przez całe życie psem w typie pitbulla: aktywnym, mądrym, wyjątkowo wrażliwym. Bardzo uważnie analizując wpływające do nas ankiety zatrzymaliśmy się przy rodzinie z okolic Trójmiasta - Marcie, Arku, ich dwóch synkach i dwóch psach. Poznając się z tą rodziną na żywo wiedzieliśmy, że są strzałem w dziesiątkę dla naszej Bazylki. Świadomi, dbający, traktujący psy jako pełnoprawnych członków rodziny. Mamy więc ogromną przyjemność poinformować was, że Bazylia przeprowadziła się do Banina, skąd razem ze swoją nową familią będzie często wybierać się na nadmorski plażing. Zazdrościmy jej nieco tego obcowania z morzem, ale dużo bardziej cieszymy się z tak wspaniałego domku dla naszej malizny. Bazylia w nowym domu od razu złapała fantastyczną sztamę z oboma psami. Z bokserem Czedarem spędza czas na zabawach, yorkeczka Tita zaś prowadzi ją za łapę przez świat . Wraz z nowym domkiem, Bazylia zyskała także nowe imię - Zuzia. Marto, Arku, Leonie, Olivierze, Czedarze i Tito, jesteśmy zaszczyceni witając Was w naszej AST Family! Mamy nadzieję, że Bazylia-Zuzia będzie pięknym dopełnieniem Waszej rodzinki, że będziecie o nią dbać, kochać całymi serduchami i spędzać razem najpiękniejsze chwile!

Bazylia 4