Benio m2

BENIO

w typie amstaffa, urodzony 26.06.2023 r

Wygląd: szary z białymi znaczeniami.
Charakter: w trakcie oceny.
Zdrowie: w trakcie odrobaczania i szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Warszawa.

Benio to maluch w typie amstaffa, urodzony 26 lipca 2023 r. Trafił pod nasze skrzydła wraz ze swoją mamą i rodzeństwem w wyniku interwencji. Aktualnie oczekuje u nas na odbiór przez swoją nową rodzinę, kiedy osiągnie wiek 8-9 tygodni. Rodzina jest już wybrana i nie zbieramy ankiet w sprawie adopcji.

Benio4 Benio5

26.10.2023 Kolejny Happy End szczeniaczka z Załogi Chomików, Benia. To małe błękitne szczęście zamieszkało w Warszawie u cudownej rodziny. Jakiś czas temu chęć adopcji psiaka zgłosili nam Daria i Jacek. Rodzinka, w której psy były zawsze, a co najważniejsze: były kochane i szanowane. Daria i Jacek to także zaangażowani w pomoc bezdomniakom wolontariusze, opiekunowie amstaffki z Serbii, Novej. Chwilkę nam zajęło, zanim znaleźliśmy dla nich odpowiedniego psiaka, ale w końcu połączyliśmy ich życie z naszym Beniem. Dziś już możemy powiedzieć, że mamy świetny happy end. Psiaki się zgrały, dogadały i teraz wspólnie kroczą na długie spacery, korzystają z życia, aby, również wspólnie, zalec na kanapie, czy kolanach swoich opiekunów. Niezmiernie się cieszymy z tej adopcji. Przy okazji, chcielibyśmy z całego serca podziękować Asi i Sylwii, które pomogły nam przy Beniu, gdy był malutkim oseskiem. Dziękujemy za wysiłek włożony w jego przygotowanie do adopcji, nowe życie i mądry start. Za podarowanie domu tymczasowego, za wszystkie głaski, za wszystkie sprzątnięte siusie i wycieczki do weta. Odwaliłyście kawał naprawdę dobrej roboty. Dario, Jacku, Wam zaś ogromnie dziękujemy, że jesteście z nami. Witamy Was czerwonym dywanem w naszych progach FAMILY AST.  Niech nasz, już nie taki mały, Benio przynosi Wam ogrom radości.

Benio7 Benio8 Benio9 Benio10