Bombel m2

RICK

mix amstaffa i buldoga francuskiego, urodzony 29.10.2023.

Wygląd: biały, w czarne łatki.
Charakter: wesoły, komunikatywny, przyjazny.
Zdrowie: w trakcie odprobaczania i szczepień.

Miejsce pobytu: dom stały, Kraków.

Rick urodził się 29.10.2023, jego mamą jest amstaffka, a tatą buldog francuski. Zapowiada się na kompaktowego psiaka. Tak jak i jego rodzeństwo, jest otwarty do świata, komunikatywny, wesolutki, radzący sobie kapitalnie z ludźmi dorosłymi i dzieciaczkami, odnajdujący się wśród psów małych, średnich i wielkich (zaznaczymy tu także, że psy do towarzystwa spotykał w swoim życiu stabilne i potrafiące wchodzić w fajne interakcje z maluszkami, dbamy bardzo o to, aby jego środowisko wspierało zrównoważony, mądry rozwój psiaczka). Niestraszne mu warunki miejskie jak i wiejskie, byleby fajny człowiek wędrował u boku. Z uwagi na prawdopodobieństwo występowania typowych chorób i dolegliwości, jakie dotykają typy ras jego rodziców, pragniemy zaznaczyć, że może być psem kosztownym w utrzymaniu. Jego przyszły domek musi mieć także świadomość, aby zwracać większą uwagę na pojawiające się zdrowotne problemy. Pragniesz adoptować maluszka? Pisz do nas na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , prześlemy ankietę przedadopcyjną do wypełnienia. W sprawie dalszych procedur adopcyjnych kontaktujemy się z wybranymi domami.

Bombel 2 Bombel 3 Bombel 4 Bombel 5

11.01.2023 Malutki Rick nadal wypatruje ciągle swojego domku stałego. Aktualnie tymczasuje sobie u naszej cudnej Sylwii, która cała jest w zachwytach nad tym wspaniałym maluszkiem. Słuchamy, jaki to mądry, rezolutny, zrównoważony i ciekawski malec; jak fajnie czyta psy, potrafi odpuścić i nie jest absolutnie żadnym upierdliwcem. Rick jest rozkosznym słodziakiem, lubi się przytulać, zasypiać w okolicy człowieka, czy wtulony w psiego przyjaciela. Fajnie bawi się z rezydentką swojego domu tymczasowego, Diuną, a statecznemu Bostonowi nieustannie próbuje się przypodobać. Widać też, że dużo uczy się od psów a ich stabilne towarzystwo mu służy. Do najważniejszych umiejętności szkraba zaliczają się także czytelne komunikowanie, że oto czas kupy nadciąga i pełna świadomość tego, gdzie jest kuchnia i do czego pieskom służy. Rick zapowiada się na bardzo kompaktowego psiaka.

12.03.2024 Jak sprawiać fajowym ludziom kopę radości? Ubogacając ich życie malutką, białą kuleczką z czarnymi łatkami. Oto przed wami, mocno spóźniony, ale jakże szczęśliwy Happy End naszego słodziaka Ricka. Malec miał niebywały fart tymczasować się u cudnej Sylwii w Warszawie, w doborowym towarzystwie adoptowanych od nas seniora Bostona i rocznej Diuny. Z rozpierającą dumą obserwowaliśmy, jak Boston i Diuna wprowadzają maluszka w miejskie życie, powiększając jego psio-ludzki świat, dzieląc się naukami życia i obycia. A i Was serdecznie zapraszamy do zaglądania na profil Sylwii, gdzie dzieli się swoimi przygodami z psimi maluszkami-tymczasowiczami: https://www.instagram.com/dom_bandamy/ Ze swojego domu tymczasowego Rick przeprowadził się prosto na obrzeża Krakowa, do pana Krzysztofa i jego rodziny, gdzie rośnie jak na drożdżach. Wraz z fantastyczną, rozkochaną w nim ludzką rodzinką, Rick otrzymał także nowego, najlepszego kumpla - kota rezydenta, z którym zabawy i szaleństwa toczą się cały dzień (z przerwami na wspólne spacerki i drzemki w jednym legowisku). Rosnące maleństwo wprowadza do życia ich rodzinki niesamowitą ilość śmiechu i wesołości. Rickowa rodzinko, witamy Was gorąco i radośnie w naszej Family AST! Mamy niesamowite szczęście, że po podopiecznych naszej fundacji zgłaszają się domki takie, jak Wasz. Życzymy Wam ogromu nieustających pociech z naszego słodziakowego Ricka! Rick jest ostatnim malecem z Gangu Słodziaków. Te maluszki zauroczyły nas wszystkich przeogromnie i cieszymy się szalenie, że udało nam się znaleźć dla nich wszystkich najlepsze domki pod słońcem.