Diego m2

DIEGO

psiak w typie pitbull, ur. 02.10.2023 r.

Wygląd: czarny.
Charakter: kombinujący, emocjonalny, odważny.
Zdrowie: w trakcie odprobaczania i szczepień.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Magnuszew.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Diego to kombinujący, wymuszający, wymagający pracy nad emocjami i konsekwencji maluch w typie pitbbulla, urodzony 02.10.2023 r. Obecnie mieszka w domu tymczasowym w okolicy Magnuszewa. Domu szukamy w całej Polsce. Po kilku dniach obserwacji, możemy powiedzieć, że Diego to szczeniak bystry, rezolutny, odważny, wszędobylski, z torpedą w dupci. Nowa rodzina pewnie nigdy nie będzie się z nim nudzić. Jest uparty, ale mega inteligentny i podatny na współpracę i budowanie relacji. Zdecydowanie woli jasne i czytelne komunikaty a nie „ćwierkanie do uszka”. Typowy przedstawiciel rasy. Do psów fajny, komunikujący się. Jednakże z uwagi na tendencje do kozaczenia, jeśli miałby zamieszkać z drugim czworonogiem, to jedynie pod czujnym okiem doświadczonego w prowadzeniu stada przewodnika. Diego to absolutne psie dziecię, przed nim więc jeszcze sporo nauki, w tym podstaw, jak nauka czystości, wyciszania w domu, czy zostawania samemu. Przyszły opiekun musi mieć czas i nastawić się na spokojną pracę w tym zakresie. Maluch rozpoczął u nas naukę kennelowania. Diego potrzebuje uważnego przewodnika, takiego który wie, z czym pita się je. Mądrze prowadzony, przez świadomego opiekuna, będzie wspaniałym kompanem. Szukamy mu domu naprawdę aktywnego, chętnego do działania, otwartego na szkolenia i wspólną pracę. Szukamy osób spokojnych i opanowanych, które będą w stanie mądrze wspierać tego czarnego węgielka. Jak adoptować Diego? Wyślij do nas prośbę o ankietę na maila: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. . W wiadomości zwrotnej odeślemy dokumenty do wypełnienia. Z podesłanych ankiet wybierzemy dom/y, które poddamy procedurze adopcyjnej.

Diego 1 Diego 2 Diego 6
Diego 7 Diego 8 Diego 4

15.01.2024 Hej! Człowiek! Zajrzyj mi głęboko w oczy i powiedz, czy jesteśmy sobie pisani! Jestem Diego i mam całe trzy miesiące. Jak przystało na pitbulla, aktywny ze mnie chłop! Jak lubisz zdrowo zrzucać energię, to ja jej mam całe mnóstwo do zrzucania razem z Tobą. Na spacerach, na szkoleniach, mówisz - działamy! Przydam Ci się pewnie w życiu bardzo, bo kombinuję jak rasowy, stereotypowy Polak. I tak, tak, jasne, że wiem, że stereotypy nie zawsze bywają ładne i miłe, ale no sam(a) przyznaj, że z kombinującym pieskiem to życie jest po prostu ciekawsze. Jak lubisz wyzwania i pracowanie z energicznym szczylkiem, co ma od groma inteligencji, dedukuje, szacuje szanse (i bywa uparciuchem), otom jest! Jestem normalnie czarnym węgielkiem gotowym do oszlifowania w niezły diament. Mówią o mnie, że emocjonalny ze mnie koleżka. Nie zaprzeczam, pitbull jestem! W bawełnę też owijać nie będę, bo to nie w moim pitkowym stylu. Wiedz jednak, drogi człowieku, że jak każdy pitbull korzystam ze wsparcia i słusznych wskazówek człowieka. Człowiek to mój punkt bezpieczeństwa i zbiór mądrych myśli, tak że jak masz mądre myśli, stabilność, opanowanie i spokój w sobie, to ja chcę być Twój. I jeszcze takie coś, co ciocia nazywa KONSEKWENCJA. Konsekwencja trudne słowo, a ważna rzecz w życiu pitusia. Coby było normalnie. Szukam domu w caaaaałej Polsce, tak że nie krępuj się, pisz do moich fundacyjnych Cioć prośbę o ankietę na Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , albo zadzwoń do Kasi 501 797 018, ona Ci opowie o mnie WSZYSTKO. Absolutne wszystko. Nie mam tajemnic. A jak nie możesz mnie adoptować, to oto tu na dole masz taki przycisk - UDOSTĘPNIJ. Proszę, pokaż mnie ludziom, bo ktoś za mną w tej Polsce musi straszliwie tęsknić i smutno i przeraźliwie nudno mu się beze mnie żyje. Niech wie, że tu jestem!

Diego 10 Diego 11 Diego 12