Teddy m2

TEDDY Złoty Bull

w typie amstaffa, wiek ok. 11-14 lat

Wygląd: czarno-brązowy pręgowany, posiwiały, z białymi znaczeniami.
Charakter: lubi ludzi, psy i koty, super przyjazny i spokojny, absolutnie domowy.
Zdrowie: zwyrodnienia stawów i kręgosłupa, przygłuchy.

Miejsce pobytu: dom tymczasowy, Warszawa.
Kontakt w sprawie adopcji: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Teddy to wiekowy psi senior w typie amstaffa w wieku ok. 11-14 lat, który został znaleziony błąkający się samotnie i jak to niestety zbyt często w przypadku staruszków bywa, nikt się już po niego nie zgłosił. Zaprosiliśmy go więc w progi naszej fundacji, aby w tak delikatnym okresie życia wiedział, że zostanie zaopiekowany i pokochany. Bo nie pokochać Teddy’ego od pierwszego wejrzenia się najzwyczajniej nie da. Nasz cudny seniorek to pies mega przyjazny do wszystkich. I jak mówimy wszystkich, to naprawdę mamy na myśli wszystkich. Teddy akceptuje ludzi, psy a nawet koty. Może mieszkać z większymi dzieciaczkami. Dziadunio kocha spanie na sofie pod kocykiem i krótkie spacerki. Na spacerze inne psy mogłyby uczyć się od niego, Teddy miło cieszy się do wszystkich, spokojnie węszy, sam z siebie idzie prawie przy nodze człowieka. Jest też fantastycznym domowym towarzyszem. Stateczny, bezproblemowy, nieszczekający - ach, psi ideał! Zdrowotnie Teddy jest troszkę przygłuchy, ale wzrok ma nienajgorszy. Mimo, iż mierzy się z problemami ortopedycznymi (zwyrodnienia stawów i kręgosłupa) nadal sprawnie się porusza (i samodzielnie wskakuje na kanapę, a to najważniejsze, prawda?). Może masz u siebie w domu przytulny kącik dla Teddy'ego? Może to Ty możesz podarować Teddy'emu najpiękniejszy dar, jakim jest kochająca rodzina na stare lata? Możesz? Odezwij się do nas  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Teddy2 Teddy1
Teddy3 Teddy6 Teddy7