WRZESIEŃ 2008
mini19DARCZYŃCY WRZESIEŃ 2008

Edyta Rybarska, Grzegorz Firlit, Małgorzata A Sroka...

Edyta Rybarska, Grzegorz Firlit, Małgorzata A Sroka, Anna Łuczak, Katarzyna Męczkowska, Elżbieta Sieczka, Katarzyna Szymura, Łukasz Szymański, Agata Petelska, Agnieszka Deptuła, Monika Woźniak, Krzysztof Skweres, Agnieszka Paleczna – Turek, Dorota Filar, Kancaleria Radcy Prawnego J. May i A. Stańczak, Beata Urban, Izabela Nowicka, Katarzyna Barska, Judyta Kobylarz, Katarzyna Faczyńska, Agnieszka Szubert, Monika Psujek, Ewa Zawistowska, Magdalena Mieszała, Marzena Lech, Katarzyna Szewczyk, Ewa Adamska, Magdalena Koźbiał, Magdalena Jakubowska, Katarzyna Pomianowska, Adriana Lubiewa – Wieleżyńska, Kamil Janik, Bożena Piotrowska, Agata Szalińska, Adriana Kieller, Bartek Krawczyk, Joanna Guzik, Izabela Eichstadt, Joanna Suska, Magdalena Szałaj, Rafał Świekatowski, Katarzyna Fajkowska, Beata Cwalina, Pośrednictwo Kredytowe Grabińska Ewa, Ksenia Kopysiewicz, Edyta Radawska, BS Skoczów PK Morcinka Krystian Rucki, Skiba Aleksiewicz Katarzyna, Małgorzata Haraj, Anna Awiżeń, Jarosław Turlejski, Magdalena Binecka, Halina Ziembicka, Marek Zieliński, Kancelaria Rachunkowo – Prawna Wera Weronika Sowa, Sonia Kolbe, Wojciech Domański, Sylwia Prach, Katarzyna Hordejuk, Urszula Ryznar, Alina Krzeszowska, Robert Kantor, Marlena Dąbrowa, Magdalena Koźbiał.