PAŹDZIERNIK 2008
mini18DARCZYŃCY PAŹDZIERNIK 2008

Grzegorz Firlit, Ksenia Kopysiewicz, Alina Łuczak...

Grzegorz Firlit, Ksenia Kopysiewicz, Alina Łuczak, Monika Psujek, Dawid Monika Roztropice, Beata Lempart, Ewa Górecka, Kinga Ryczkiewicz, Kasia Monticolo, Tomasz Szydłowski, Wioleta Matysiak, Elżbieta Sieczka, Beata Zdrowowicz, Grzegorz Porowiński, Monika Kiljańska - Wrona, Magdalena Kornaszewska, Patrycja Wiera, Agnieszka Pałeczna - Turek, Krzysztof Stawicki, Aleksandra Bańkowska, Julita Gajos, Beata Kropielnicka, Michał Osiecki, Włodzimierz Krzywkowski, Karolina Piekarska, Joanna i Krzysztof Kwiatkowscy, Maria Orzechowska, Bartosz Łoniewski, Michał Skiba, Małgorzata Skoryniewicz, Katarzyna Kosobudcka, Jakub Lewandowski, Katarzyna Sobczyk, Monika Burzyńska, Wioletta Szponar, Katarzyna Lange, Paweł Kotulski, Magdalena Stelmaszyk, Rocco Kennel, Leszek Ratajczak, Agnieszka Kaźmierczak, Karolina Pomianowska, Katarzyna Sobczyk, Paweł Lutz, Alina Krzeszowska, Ewa Rorawska, Izabela Ninkiewicz, Katarzyna Pomianowska, Robert Kantor, Joanna Kwiatkowska, Małgorzata Sroka, Hanna Ciepela, Sylwia Rećko - Nikodemska, Anna Marciszewska, Dorota Mazurczyk, "TER - BUD" Łukasz Kretus, Beata Drozdowska, Marcin Szymański, Agnieszka Wlazło, Agnieszka Deptuła, Krzysztof Doda, Nadzieja Kaziak, Marta Tosiek, Katarzyna Barska, Joanna Suska, Monika Grzegorek, Olga Michalak, Wojciech Tarszys, Agata Lewko, Ewa Woźniak, Agnieszka Szubert i Piotr Kaczor, Wojciech Pilszak, Marek Zieliński, Damian Korzyński, Klaudia Adamowska, Firma Handlowo - Usługowa z Głogowa, Małgorzata Tryniszewska, Katarzyna Faczyńska, Izabela Nowicka, Monika Noworycka, Elżbieta Szcześniewska, Krystyna Rehmus, Lena Szwarc - Kaleta, Małgorzata Firlej PET- VET, A-Z Projekt Andrzej Pasek, Beata Urban, Urszula Szulc, Bogusława Lohrfink, Marta Nowińska, Julita Bobrowicz, Danuta Romanowska, Katarzyna Szpak, Oliwia Pawłowska, Robert Matysiek, Agnieszka Magnuska, Sylwia Malińska, Katarzyna Szczepańska, Beata Swierczek, Ewa Kurek, Krzysztof Doda, Magdalena Bojarska, Wioleta Matysiak, Karolina G Cudak, Paweł Kuklicz, Katarzyna Pietuch, Paulina Włodarczak, Jolanta Wargin, Katarzyna Pajko, Sonia Bzduch, Magdalena Szałaj, Maciej Tomczyk, Agnieszka Zań, Agnieszka Dudek, Wiktor Ramutie, Natalia Berowska, Małgorzata Szczuczko, Jarosław Pajko, Agnieszka Smolińska, Marcin Haller, Piotr Kwaśny, Izabela Bienert, Katarzyna Sroka, Kamila Kulus, Asia Dzik, Krzysztof Doda, Rafał Bałunik, Joanna Guzik, Monika Król, Agnieszka Mielecka, Agnieszka Chudoba, Ewa Rorawska, Weronika Sowa, Tomasz Zwierzchowski, Piotr Bucki, Wiktoria Borzymowska, Adam Lamprecht, Piotr Kraśko i Synowie, Michał Święcicki, Piotr Bucki, Małgorzata Nowakowska, Karol Greliak, Magdalena Mieszała, Eugeniusz Majewski, Przemysław Czyszczoń, Patrycja Starczała, Urszula Trzcińska - Stępień, Mariusz Napierkowski, Małgorzata Latosińska - Mondry, Margerita Kubiak, Krystyna Kaszta, Elżbieta Nowak, Mateusz Trawicki, Anna Wilczek, Paweł Kuklicz, Bartosz Chmielarski, Joanna Jagodzińska, Katarzyna Kowalczyk, Joanna Trzcińska, Urszula Kalinowska, Andrzej Plawiński, Sylwia Rećko - Nikodemska, Marta Łukojc, Joanna Wołocznik, Wojciech Wangryn, Magdalena Sikora, Magdalena Ostrowska, Magdalena Bojarska, Bartosz Chmielarski, Edyta Złotnik, Izabela Ninkiewicz, Paweł Szałek, Teresa Szafrańska, Dorota Michałowska, Anna Cieśla, Marcin Noniewicz, Marcin Kasprowicz, Katarzyna Lesiak, Anna Czernecka, Katarzyna Błesznowska, Renata Maciejewska, Julita Mazurek, Marcin Bielawski, Emilia Tahar, Krystyna Sierpińska, Łukasz Fajer, Izabela Nowicka, Kamila Gryko, Natalia Szalińska, Dorota Rosa, Alina Krzeszowska, Barbara Szopińska, Wojciech Friedrich, Margarita Gromko, Katarzyna Błoesznowska, Magdalena Bzowska, Magdalena Derena, Wioleta Kazuba, Anna Adamicz, Maksymilian P Marciniak, Agata Marona, Anita Sornek, Małgorzata Zaleśna, Dorota Czaplarska, Michał Wierzejski, Magdalena Filarowicz, Katarzyna Buszko.